vineri, 29 martie, 2024

Alerta la Husi : un barbat care ameninta ca isi da foc cu butelia, descoperit in casa cu securea in mana – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Pompierii, politia, jandarmeria si un echipaj Smurd s-au deplasat de urgenta in seara zilei de miercuri ,in cartierul Corni, in apropierea strazii Sara, pentru a interveni pe strada M.Romila la locuinta lui Victor Palcu, cunoscut cu antecedente suicidale

. Pe fondul unui conflict cu sora sa, barbatul a scos o butelie inafara locuintei si a amenintat ca isi va da foc .

La fata locului au intervenit imediat echipajele de prim ajutor. A fost o adevarata desfasurare de forte .

La sosirea autoritatilor, la locuinta indicata nu raspundea nimeni. Barbatul a fost strigat insa fara vreun raspuns, toate caile de acces in locuinta erau incuiate . Pompierii si jandarmi au procedat la spargerea unei usi pentru a intra in locuinta. Individul a fost descoperit intr-o alta camera, intins pe jos, cu o secure in brate, prefacandu-se ca este in stare de inconstienta .

Jandarmii l-au incatusat si echipajul Smurd l-a transportat pe barbat la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” pentru o verificare de rutina si in special un control psihiatric .

Chiar si in echipajul Smurd, Victor Palcu se prefacea inconstient ,insa avea lacrimi in coltul ochilor.

Barbatul este cunoscut cu probleme psihice atat de familie ,cat si de apropiati, in episoadele sale psihotice fiind foarte agresiv . Ultima tentativa de suicid fiind in urma cu cateva luni cand a incercat sa isi puna capat zilelor prin spanzurare in curtea casei intr-un pom, fiind descoperit la timp si salvat. In urma cu mai multi ani, acelasi individ si-a oprit voluntar autoturismul pe calea ferata fiind acrosat de garnitura de tren care inca circula in gara din municipiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img