joi, 25 aprilie, 2024

Alexandru Papadopol, sarut fierbinte in vazul tuturor cu sotia unui mare actor din Romania

Distribuie:

Publicat:

Iata ca pentru Alexandru Papadopol, durerea de dupa divortul deIoana Ginghina nu a durat mult, iar acum si-a gasit refugiul in bratele sotiei unui mare actor. Alexandru Papadopol (44 de ani) a fost suprins sarutandu-se cu o alta femeie, iar ea pare foarte grijulie cu el. Cum lucrurile din casnicia lui Papadopol s-au incheiat in mod oficial, niciunul dintre cei doi iubiti nu s-a ascuns sa-si arate afectiunea chiar in vazul tuturor.

Alexandru Papadopol si-a gasit linistea, la scurt timp dupa divortul de Ioana Ginghina, langa sotia celebrului actor Adrian Titieni. Actorul a fost surprins de paparazzi in fata unui bloc, in timp ce se saruta cu Adriana Titieni Irimescu.

Cei doi s-au imbratisat, s-au sarutat, iar ea a avut grija ca iubitul ei sa se simta bine, atingandu-l pe gat si pe fata sa vada daca ii este cald, potrivit spynews.ro. 

Adriana Titieni a divortat?

Se pare ca nu doar Alexandru Papadopol este un barbat liber, ci si Adriana s-ar fi despartit de sotul ei. Un indiciu in acest sens este faptul ca aceasta a revenit la numele de familie de dinainte de casatorie. Cel putin pe retelele sociale, Adriana nu se mai numeste Titieni, ci Irimescu.

Alexandru Papadopol se iubeste tot cu o actrita

Se pare ca Alexandru Papadopol are un tipar, astfel ca, si noua lui iubita este tot actrita, ca fosta sotie. Mai mult de atat, Adriana Titieni a jucat in mai multe productii cinematografice si de televiziune alaturi de Ioana Ginghina si Adrian Titieni, cum ar fi serialul «In familie».

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img