vineri, 29 martie, 2024

Alina Bica, despre Florian Coldea: Ar fi trebuit sa demisioneze din 2015

Distribuie:

Publicat:

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, a declarat la RomaniaTV ca generalul SRI Florian Coldea ar fi trebuit sa demisioneze inca de la denunturile Elenei Udrea din 2015. De asemenea, Alina Bica ii ureaza lui Florian Coldea sa ajunga in spatele gratiilor.

“Florian Coldea ar fi trebuit sa demisioneze din fruntea SRI inca din 2015, cand doua persoane publice au facut denunturile impotriva sa. Ma refer la denuntul Elenei Udrea si al meu. Este un lucru public faptul ca domnul Coldea a insistat sa dau un verdict favorabil in dosarul lui Tender”, a declarat Alina Bica la Romania TV.

Fosta sefa DIICOT asteapta de la Monica Macovei sa iasa public si sa isi exprime punctul de vedere la poza cu doamna Kovesi si via lui Ghita. Sa povesteasca cum il considera pe Coldea promotorul deontologiei. “Eu vreau sa merg la puscarie cu Kovesi si Coldea sau sa stau in functie cu Kovesi si Coldea”, a punctat Alina Bica.

“Florian Coldea a fost in spatele filajului de la Paris. Cred ca dumnealor au fost beneficiarii produsului de filaj. DNA avea mandat de interceptare din februarie 2015. In februarie 2015 eram pe mandat de interceptare luat de Kovesi. Ei stiau ca merg la Paris.

Florian Coldea trebuie sa plece cum am facut si eu. Il astept in acelasi loc unde am fost si eu pe Florian Coldea”, a a declarat Alina Bica.

Alina Bica asteapta de la Coldea dovada ca si-a platit vacantele exotice. “Cu certitudine a fost vazut pe aeroport domnul Coldea atunci cand a plecat cu domnul Ghita. Coldea poate proba ca a platit el doar daca apare prin transfer bancar numele sau, sau voucher si extras de cont sau chitanta daca s-a facut plata in numerar. Daca a fost o plata in cash, trebuia sa fie sesizat Oficiul de Spalare a Banilor. Pe toate trebuie sa apara numele dansului. Eu am chitante ca am fost pe banii mei la Paris. Am toate facturile”, a mai spus Bica.

Eu vreau o justitie egala pentru toata lumea. Daca eu am stat nevinovata in puscarie 50 de zile si am facut pneumonie, vreau sa se aplice aceeasi metoda tuturor.

Directorul SRI Eduard Hellvig a decis punerea la dispozitie a generalului Florian Coldea, atributiile sale urmand sa fie preluate de seful SRI. Decizia vine ca urmare a dezvaluirilor facute in ultimele saptamani de fostul deputat Sebastian Ghita despre relatia cu prim-adjunctul SRI si actiunile acestuia din ultimii ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img