vineri, 19 aprilie, 2024

Alocatii de stat pentru elevii de la “Cuza Voda” din Husi

Distribuie:

Publicat:

Toti elevii din cadrul Colegiului Teoretic “Cuza Voda” din Husi, care au implinit varsta de 18 ani pot depune cerere pentru acordarea alocatiei de stat. De asemeni, cei care au stat la internat sau la gazda au dreptul,semestrial, la decontarea a 16 bilete de calatorie.

Formularele se gasesc la secretariatul unitatii de invatamant, pana la data de 20 a fiecarei luni, se completeaza si se depun impreuna cu o copie dupa cartea de identitate si a unui extras de cont, pentru cei care doresc sa primeasca alocatia pe card.

De asemeni, elevii care fac naveta trebuie sa depuna abonamentele pana in data de 5 a lunii urmatoare celei in care au expirat.

Totodata, elevii care au domiciliul in mediul rural, dar nu fac naveta (stau la internat sau gazda) au dreptul, semestrial, la decontarea unui numar de 16 bilete de calatorie (opt calatorii dus-intors).

Daca sunt elevi care merg pe jos din localitatea de domiciliu pana in cea de unde iau mijlocul de transport pentru care au platit biletele, acestia vor mentiona in cerere: “Declar pe proprie raspundere ca din localitatea X (se trece satul natal) ma deplasez pe jos pana in localitatea Y (se trece satul de unde ia autobuzul/microbuzul cu care se deplaseaza de la/până la Husi)”, apoi semneaza.
Nu se depun bilete de la firme de transport care nu fac traseul menţionat în cerere, dupa cum atrage atentia conducerea unitatii.

Elevii pot solicita adeverinte sau alte informatii la secretariat, de luni pana vineri, intre orele 12.30-14.00.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img