vineri, 19 aprilie, 2024

„Am vazut-o plecand mireasa, iar acum ne-au adus-o in sicriu”. Aceasta mireasa a fost omorata in noaptea nuntii chiar de sotul ei. Greseala pentru care femeia a platit cu viata:

Distribuie:

Publicat:

„Am vazut-o plecand mireasa, iar acum ne-au adus-o in sicriu”. Aceasta mireasa a fost omorata in noaptea nuntii chiar de sotul ei. Greseala pentru care femeia a platit cu viata: Elidona Demiraj o tanara in varsta de 25 de ani a crezut ca urmeaza cea mai frumoasa perioada a vietii sale, in clipa in care l-a intalnit pe viitorul ei sot, Arben Rexha, un albanez de 32 de ani. Tanara si-a gasit sfarsitul in mainile lui, chiar in noaptea nuntii, dupa ce, intr-un acces de furie si gelozie, barbatul i-a taiat cu un cutit gatul.

Potrivit DailyMail, sotul miresei ar fi intrat la banuieli ca nevasta lui nu ar fi fost virgina, asa cum aceasta i-ar fi marturisit de fapt. Familia fetei este devastata de durere: „Am vazut-o plecand mireasa, iar acum ne-au adus-o in sicriu”, a declarat presei mama fetei.

Nineka a reusit sa invinga leucemia, insa, la scurt timp, viata i-a scos in cale o noua provocare. Cancan a aflat ca artista a fost rapita pe cand avea numai 13 ani, dupa ce iesise cu prietenii la circ. Nineka are o poveste de viata marcata de momente ce intrec si un scenariu de film. Dupa ce s-a luptat patru ani cu leucemia, artista a avut parte de un nou episod care a marcat-o.

Frumoasa blonda a dezvaluit pentru cancan ca a fost rapita de o gasca de rromi pentru a fi data de sotie unui tanar.

”La 13 ani, la scurt timp dupa ce am scapat de leucemie, am fost rapita. Am mers la circ si, cand sa plec acasa, m-au furat tiganii. La iesirea de la circ m-a asteptat un baiat de vreo 16-17 ani, care era insotit de doi unchi de-ai lui. M-au luat si m-au bagat in masina si m-au dus acasa la ei. Odata ajunsi acolo, au inceput sa vorbeasca de nunta. La tigani, pe atunci, asa era traditia, trebuiau sa-si fure mireasa. M-au luat si m-au pus la masa cu toata familia lor. Au mancat, au baut – ei sarbatoreau. Apoi, baiatul m-a luat si m-a dus intr-o alta casa de langa cea a parintilor lui. Cand am ajuns acolo, i-am cerut un pahar cu apa. Am profitat de neatentia lui si am fugit. Cand am ajuns in strada, tocmai atunci trecea o masina de politie. Le-am spus politistilor ce mi se intampla, m-au urcat in masina si m-au dus acasa la mama. Au venit tiganii dupa mine, iar mama le-a zis ca nu ma poate marita de la varsta aia si sa ma lase sa termin scoala. De frica sa nu vina tiganii si sa ma fure, mama m-a trimis apoi de acasa, de la Chisinau, la o matusa de-ale mele unde am stat vreo sase luni, pana au dat uitarii incidentul”, a dezvaluit Nineka pentru cancan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img