vineri, 19 aprilie, 2024

Ana Maria Georgescu s-a casatorit religios. Iata cum a decurs nunta: ”Ne-am dorit o nunta ruseasca”

Distribuie:

Publicat:

Interpreta celebrei melodii  "Ochii tai", Ana Maria Georgescu s-a casatorit religios cu Norbert Vig. Frumoasa artista a fost o mireasa superba. Ana a vorbit despre nunta ei intr-o postare facuta pe o retea de socializare. Cantareata a dezvaluit cine sunt nasii: Denisa Iancu si Marius Deac dar si cum a visat sa fie fericita zi in care a imbracat rochia alba de mireasa.

La mai bine de o luna de la cununia civila care a avut loc in secret, cei doi  s-au casatorit religios iar evenimentul a fost tinut tot ascuns. La fel ca atunci, si de data aceasta tot artista a fost cea care a dezvaluit ca i-a jurat iubire si credinta sotului ei si in fata Lui Dumnezeu. Nunta talentatei cantarete a fost cu tematica ruseasca.

“Nu ne-am dorit o nunta obisnuita, ne-am dorit o poveste ruseasca, plina de romantism si melancolie. Mesele le-am visat cu mai multe carti si mai putine flori, cu role de film si papusi, cu bauturi alese si bucate care sa iti bucure sufletul. Am avut alaturi de noi oameni care ne iubesc, parinti, prieteni vechi si noi, cativa ingeri pazitori. Denisa Iancu si Deac Marius, sunteti mai mult decat nasi, iar calatoria aceasta alaturi de voi a fost o alta minune. Va multumim! Am visat sa avem orchestra si lumanari, voal si frac, un preot cu har. Ne-am inchipuit cum ne canta Ana Cebotari «Ave Maria» insa ne-au luat pe neasteptate suspinele oamenilor si biserica plina. Ne-am dorit sa-l avem pe Adi Nour la primul vals, dar nu eram pregatiti pentru atat de multa emotie.

Am muncit mult, am visat si mai mult, ne-am stresat pana la insomnie. Va multumim, dragi parinti, pentru ca ne-ati adus pe lume ca sa ne intalnim si sa traim magia asta. Prieteni, ne inclinam! Stim ca oamenii dragi noua au facut eforturi sa ajunga. Bazzu (Cristina Fabian), in 14 ani de prietenie am reusit sa marcam si asta, sper ca esti pregatita pentru inca cel putin 14). Nu in ultimul rand, ii multumim vietii pentru ca ne-a dat sansa de a fi impreuna”, a povestit artista pe pagina ei de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img