miercuri, 17 aprilie, 2024

Anamaria Prodan a ajuns de urgenta la spital: “Arata cumplit. Era slabita si de nerecunoscut”

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan a ajuns de urgenta la spital in dimineata zilei de joi. Ea s-a urcat in masina si a plecat singura spre spital, dar i s-a facut rau pe drum, scrie presa mondena.

Anamaria a fost nevoita sa cheme o ambulanta, iar medicii au ajuns imediat la ea si i-au acordat ingrijiri medicale. Acum, se pare ca ea se simte mai bine.

Dupa ce si-a revenit, a avut si o reactie pe retelele de socializare, tinandu-si prietenii virtuali la curent cu starea ei de sanatate. „Eu nu sunt fragila ca o floare, sunt fragila ca o bomba”, a scris Anamaria pe Internet.

Medicii sustin ca impresara avea tensiunea foarte mare si abia vorbea.

“Cel mai probabil Anamaria Prodan venea spre clinica singura si nu a mai putut ajunge acolo din cauza durerilor. Salvarea a luat-o din masina personala! Era transfigurata. Arata cumplit. Era slabita si de nerecunoscut, cu parul despletit si in trening de casa! Era pregatita, asa cum spuneam, sa mearga la cel mai apropiat spital! Cum nu a mai putut sa se deplaseze, din cauza ca i s-a facut rau, s-a speriat si a sunat la 112. In fine, tensiunea era foarte mare si abia vorbea. O echipa medicala a preluat-o imediat si a dus-o la la etaj sa nu o vada lumea si apoi sa o stabilizeze”, au declarat surse ale spitalului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img