vineri, 19 aprilie, 2024

Anca Serea, primele declaratii despre a sasea sarcina

Distribuie:

Publicat:

Toata lumea o apreciaza pe Anca Serea, dar mai ales pentru curajul ei de a ramane insarcinata de cinci ori. In ultima perioada, au aparut zvonuri conform carora vedeta ar fi gravida din nou si ca ar urma sa devina mamica pentru a sasea oara.

“Asta o sa aflam mai tarziu! Nu pot sa va zic inca!”, a spus Anca Serea.

Sa fie, oare, Anca Serea insarcinata pentru a sasea oara? Ramane de vazut! Cert este ca vedeta nici nu a confirmat, nici nu a infirmat daca este, din nou, gravida.

„Ne pregatim pentru al saselea copil. (…) Secretul familiei: dragostea neconditionata, iubire, sprijin si familia. Nu cred ca e vreun secret. (…) Cu buna organizare, cu putine ore de somn si cu trezire devreme. Mama mea ne ajuta foarte mult, ea e eroina adevarata eroina (…) O parte dintre copii ii duc eu la scoala. Sara face echitatie, inot (…) Noah face de o jumatate de an pian, iar David va avea un an dificil.  Daca-ti doresti ceva cu adevarat, bineinteles, cu putin efort.  Mananc multe fructe si legume, evit sa mananc produse prelucrate, mananc mancare gatita de mama mea. Vom pleca acum pe 8 – vom aniversa un an de la casatorie si ne vom reinnoi juramintele impreuna cu nasii nostri, undeva la Viena”, a declarat, recent, Anca Serea intr-o emisiune TV.

Sursa: cancan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img