vineri, 19 aprilie, 2024

ANCHETA de amploare la Loteria Romana

Distribuie:

Publicat:

Potrivit stiripesurse.ro,toate contractele Loteriei Romane vor fi verificate, a anuntat sefa Oficiului pentru Jocuri de Noroc, dupa ce compania a intrat, joi, in coordonarea acestei institutii, dupa ce anterior fusese in subordinea Ministerului Finantelor Publice. Ancheta interna vine la scurt timp dupa izbucnirea anchetei DNA in legatura cu unele contracte de la Loteria Romana.

“Cu siguranta ce va pot asigura e ca le vom reanaliza, vom analiza toate contractele existente si vom lua toate masurile legale. Probabil ca mai exista contracte care nu sunt poate atat de avantajoase unei institutii, unei societati comerciale si in sensul asta si cu siguranta le vom analiza si vom solicita modificarea lor”, arata Cristinela Odeta Nestor, presedintele Oficiului pentru Jocuri de Noroc, potrivit Digi 24.

Ordonanta prin care Loteria Romana a trecut din subordinea Ministerului de Finante in cea a Oficiului National pentru Jocuri de Noroc a fost publicata, joi, in Monitorul Oficial. Astfel, Oficiul devine singura institutie din Romania care va coordona jocurile de noroc, iar aceasta va trece in subordinea directa a premierului. Anul trecut, Loteria Romana a avut profit de peste 100 de milioane de lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img