sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Andra a impresionat-o pe Iulia Albu. Artista, laudata de fashion-editor

Distribuie:

Publicat:

Fashion-editorul Iulia Albu a fost impresionata de una dintre aparitiile pe care Andra le-a avut la un recent concert al sau.  

Cunoscuta pentru faptul ca este foarte critica atunci cand vine vorba de aparitiile publice ale vedetelor din showbiz-ul autohton, Iulia Albu s-a aratat extrem de incantata de Andra. Fashion-editorul a laudat una dintre tinutele cu care cantareata s-a afitat la un recent spectacol pe care l-a avut. 

„Imi place in mod deosebit aceasta imagine cu Andra! 

Mi se pare atat de umana si in acelasi timp atat de puternica aceasta imagine a Andrei desculta pe scena. Imi pare rau ca nu am fost la concertul ei, dar cu prima ocazie voi merge cu siguranta”, a scris Iulia Albu pe blogul ei. 

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul romanesc. S-au casatorit in anul 2008. Andra si Catalin Maruta au impreuna doi copii: David si Eva. Cununia religioasa a avut loc in data de 23 august 2008 la Targu-Jiu, orasul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Catalin Maruta si Andra au avut cununia civila in 10 august acelasi an, la Primaria Sectorului 3 al Capitalei, nasi fiindu-le Dana si Cornel Ciocan.  Nasii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj si partenera lui de viata, Ana Maria. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img