joi, 25 aprilie, 2024

Andra Maruta e in culmea fericirii! Vedeta PRO TV a facut anuntul azi-noapte

Distribuie:

Publicat:

Andra Maruta a avut parte de o zi ”plina”, a fost in culmea fericirii, iar toate emotiile ei s-au transformat intr-un mesaj pe care la postat pe pagina de socializare chiar azi-noapte. Andra tine, permanent, legatura cu fanii, astfel ca acestia afla, rapid, amanunte din viata artistica, si nu numai, a vedetei preferate. 

Celebra artista a ”punctat” doua evenimente importante – realizarea videoclipului ”Tine-te bine” (piesa interpretata alaturi de What’s Up), plus o sedinta foto incendiara pentru o revista foarte cunoscuta.

”O zi plina, cu doua evenimente importante pentru mine: filmarea videoclipului “Tine-te bine” si sedinta foto (…)! Cate emotii au incaput in 24 de ore! Va astept pe canalul meu de youtube cu un subscribe”, a postat Andra pe pagina sa de socializare.

”Cand iti vine sa canti in masina, cand dansezi de unul singur acasa, cand te bucuri ca o auzi la radio “Tine-te bine”… Sunt fericita! Am trecut de 2 milioane de vizualizari pe Youtube!!! Va multumesc!”, scria, Andra, cu mai multe zile in urma.

”A venit momentul sa va spun secretul…”

In varsta de 33 de ani, Andra a raspuns provocarii din partea fanilor, care au asaltat-o in ultima vreme cu intrebarea: “De unde ai atata energie, cum reusesti sa fii mereu cu zambetul pe buze si plina de viata?”.  Astfel, in urma cu cateva ore, ea a publicat o poza de colectie facuta in platoul emisiunii prezentata de sotul sau, Catalin Maruta, iar in dreptul ei a pus o descriere plina de iubire. “Pentru ca mereu ma intrebati de unde-mi iau eu energia, a venit momentul sa va spun secretul: din zambetele si rasetele lor.”, este mesajul scris de Andra in dreptul fotografiei de album cu frumoasa ei familie.

Celebra artista a starnit un val de reactii emotionante pe Facebook si Instagram, unde a publicat poza. “Sunteti superbi! Va pup, dragilor ”, “O familie foarte frumoasa, va doresc multa sanatate”, “Chiar sunteti minunati, adevarul este ca familia este locul unde viata incepe si iubirea nu se termina niciodata. Multa sanatate, iar Dumnezeu sa va binecuvanteze. Viata insorita si liniste sufleteasca, va imbratisam cu drag oameni simpatici”, “Sunteti adorabili, veseli plini de vita, sa fiti fericiti!”, “Mare adevar! Copiii iti ofera mereu motiv sa mergi inainte, sa fii vesel! Sa simti viata frumoasa! Sunteti o familie minunata! Fiti binecuvantati cu totii!” sunt cinci dintre comentariile stranse de postarea vedetei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img