vineri, 29 martie, 2024

Andra si Tudor Chirila s-au certat la Vocea Romaniei! S-a lasat cu lacrimi

Distribuie:

Publicat:

Momente tensionate la Vocea Romaniei, in special intre cei doi jurati, Andra si Tudor Chirila, din pricina a doua concurente.

Au iesit scantei in show-ul de televiziune transmis de Pro Tv, pentru ca doua concurente din Echipa Andrei nu au fost deloc pe placul lui Tudor Chirila.

„Am ramas socat un pic asa… Mie nu mi-a placut momentul deloc. Iti zic sincer. Avetiu niste voci bune, exceptionale, dar total nepotrivite in cantecul asta. M-am simtit ca intrand intr-un boutique din Amsterdam, Barcelona si am descoperit o carpeta cu Rapirea din Serai pe pereti.

Ati vrut sa demonstrati ceva, dar n-ati mai facut nimic din cantecul asta. Scopul de a transmite ceva nu a fost atins… Cea mai asumata si aruncata in nebunia asta e Isabela. Auzi Andra, tocmai pentru ca nu am fost furat de moment ca voi sunt si mai obiectiv”, a spus Tudor Chirila dupa duelul fetelor din echipa Andrei.

„E parerea lui, desi ma doare ce spune. Tudor…, Tudor… Tudor Chirila de-a lungul anilor a mai dat acest cantec altor concurente concurente, dar viziunea mea aceasta a fost si vad ca a placut publicului. Ce bine ca suntem diferiti si nu gandim la fel…”, a spus si Andra, cu ochii in lacrimi.

Pana la urma, Andra a decis s-o aleaga pe Isabela Barbu pentru a merge mai departe, iar Tudor Chirila a mai adaugat: „Cantecul e foarte bun, dar mie mi s-a parut ca s-au urcat pe el. N-o lua personal, ca gresesti…”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img