joi, 28 martie, 2024

Andreea Esca, despre plecarea fiicei sale, Alexia, in Marea Britanie: ‘Deodata s-a trezit singura, in 16 metri patrati, cu tot cu bucatarie’

Distribuie:

Publicat:

Alexia, fiica Andreeei Esca si a lui Alexandre Eram, a plecat la studii in Marea Britanie. Despartirea de familie nu este usoara pentru nimeni, dar prezentatoarea celor mai importante stiri ale Pro TV spune ca n-a plans si ca, de fapt, acum, multumita tehnologiei, vorbeste mai mult cu fiica sa decat atunci cand era in tara. Cert este ca Alexia locuieste singura, intr-o locuinta mica, dar care ii place foarte mult.

„Da, mi-e greu fara ea. Dar acum vorbim mult mai mult decat vorbeam inainte. (…) Ea este un copil care a stat acasa, care a fost foarte rasfatata. Deodata s-a trezit singura, in 16 metri patrati, cu tot cu bucatarie si acum trebuie sa-si faca curat singura.

Cand ne-am dus, am stat o saptamana impreuna, pe urma ne-am intors impreuna in weekend si apoi a plecat inapoi duminica. Eu am plecat inainte si l-am lasat pe Mario sa duca partea grea. Sa stii ca n-am plans, chiar n-am plans. Acum nici nu mai apuci sa-ti faca dor de cineva cu Facetime-ul asta. E asa entuziasmata si cand am vazut cat de frumos e acolo, sunt increzatoare. (…) Si-a facut o gasca acolo din toate tarile… Abia astept sa-i aduca, chiar mi-ar placea sa fie straini care sa descopere Romania”, a sustinut Andreea Esca, in cadrul unei emisiuni TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img