vineri, 26 aprilie, 2024

Andreea Mantea, prima reactie dupa ce s-a spus ca e gravida din nou

Distribuie:

Publicat:

Una dintre ultimele aparitii TV ale Andreei Mantea au trezit suspiciuni in randul fanilor superbei brunete! Prezentatoarea de la „Te vreau langa mine” a aparut in direct intr-o rochie care o facea sa para ca are un inceput de burtica.

Un alt motiv pentru care fanii cred ca Andreea Mantea ar putea sa fie din nou insarcinata, ar fi si speculatiile din ultimul timp, ca intre bruneta si Cristi Mitrea ar fi mai mult decat o impacare de ordin amical si ca nu ar fi exclus ca flacara iubirii sa se fi reaprins. La scurt timp dupa ce au aparut aceste specualtii in presa, Andreea Mantea a facut o postare pe pagina ei de Facebook. Bruneta a publicat o fotografie in care apare intr-o rochie rosie, mulata pe corp. Alaturi de imagine, vedeta le-a transmis un mesaj fanilor: „Sa aveti o duminica minunata!”.

Ce spune Cristi Mitrea despre impacarea cu Andreea Mantea

Luptatorul de MMA a fost invitat in emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1. Si astfel a explicat la ce intelegere a ajuns cu femeia care i-a fost iubita si care este mama baietelului sau.

„Ne intelegem foarte bine, comunicarea este foarte buna pentru a-l creste pe David. Am facut un deal foarte bun. Au fost lucruri pe care trebuia sa le lasam sa se sedimenteze. Ce trebuie sa facem e foarte simplu: sa avem grija ca David sa nu simta tensiunile dintre noi. Suntem o familie pana la urma si o sa ne ajutam unul pe altul ori de cate ori e nevoie”, a afirmat Cristi Mitrea.

Luptatorul de MMA a vorbit si despre micutul si simpaticul David:  „E dulce, e foarte dulce. Are niste momente in care spune niste lucruri de ramanem prosti asa. Creste foarte repede”, a declarat el.   

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img