joi, 28 martie, 2024

Andreea Marin a izbucnit in lacrimi in timpul unui interviu: “Ani de zile am…” A tinut sa se afle de la ea

Distribuie:

Publicat:

In vara lui 1984, Andreea Marin isi pierdea mama intr-un teribil accident rutier, petrecut pe drumul de intoarcere de la mare al familiei. A fost crescuta de tata de la varsta de noua ani si a luat locul mamei pentru sora sa mai mica. Andreea Marin a marturisit, cu ochii in lacrimi, ca o perioada indelungata a uitat cum e sa rada.

Andreea Marin este o femeie puternica, arata impecabil la cei aproape 45 de ani si este un exemplu de urmat pentru multe femei din Romania. Chiar daca atunci cand iese in public are mereu un zambet pe fata, viata Andreei Marin nu a fost intotdeauna roz.

“As imparti copilaria in doua parti, pana la noua ani a fost ca in povesti, joaca, scoala, nu a lipsit iubirea din familia mea. Atunci s-a intamplat o drama, mama s-a stins in bratele mele, cand aveam noua ani. Tatal meu era foarte tanar, avea 38 de ani. Sora ea avea doar patru ani. Restul copilariei mele a stat sub semnul responsabilitatii, am inceput sa construiesc altfel in viata”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

Mereu o fire ambitioasa, Andreea Marin a invatat din toate momentele grele ale vietii sa devina un om mai bun. A lasat deoparte cariera doar atunci cand a adus-o pe lume pe Violeta, fiica sa.

“Eu sunt unul dintre oamenii puternici care stiu sa contracareze. A creste chiar si cu o responsabilitate mare pe umeri nu inseamna sa iti pierzi copilarie. Eu am incercat sa fiu mamica din familie, mi-am pus in cap sa invat foarte bine. Am avut o pierdere in a-mi trai niste ani de copilarie si lucrul asta nu ramane fara repercusiuni. Mi-am dat seama la un moment dat, dupa 18 ani, cand m-a intrebat cand am mai ras ultima oara cu pofta. Din acel moment am constientizat si am revenit la echilibru. A fost o perioada in care am uitat sa rad”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin, trei mariaje

Are trei mariaje la activ, iar de doi ani, Andreea Marin traieste o poveste de dragoste discreta alaturi de diplomatul de cariera Adrian Brancoveanu (34 de ani), consul al Romaniei in Libia. Vedeta a postat pe conturile sociale o poza cu iubitul ei in timp ce amenajau bucataria vilei ei din Pipera. Descult, imbracat in tricou si pantaloni scurti, Adrian mesterea pe podea, la un ornament floral. „Nu gasesti oriunde un barbat priceput si rabdator ca al meu”, a mentionat vedeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img