vineri, 19 aprilie, 2024

Andreea Marin ajunge pe masa de operatie: „E o problema medicala!”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Marin ajunge pe masa de operatie! Prezentatoarea TV va trece printr-o interventie chirurgicala care o va ajuta sa scape de problemele medicale cu care s-a confruntat in ultima perioada.

Andreea a dezvaluit ca operatia va necesita anestezie generala.
„Asa l-am cunoscut pe domnul doctor, la recomandarea altcuiva, dupa ce am aflat cateva cazuri absolut impresionante si am capatat incredere la prima consultatie, am vazut cat de cald este ca om, cat de simplu si modest. Mi se pare ca valoarea reala e acolo. Nu sunt adepta operatiilor estetice,  fara nicio problema. O sa va spun saptamana viitoare cand voi avea un rezultat al analizelor exact despre ce este vorba, dar vorbim despre o operatie necesara. Are si o valenta estetica pentru ca de acolo de unde scoti ceva inestetic, ramane mai frumos, dar e o problema medicala. Este cu anestezie probabil generala”, a spus Andreea Marin la un post de televiziune.

Andreea Marin, revedere emotionanta cu Cove
Andreea Marin si Cove au fost o vreme prezentatori la emisiunea „Surprize, surprize”, unul dintre cele mai cunoscute show-uri din televiziunea romaneasca. Insa drumurile lor s-au despartit la un moment dat. Chiar si azi, lucrurile par a fi neschimbate, din spusele prezentatorului. Cei doi s-au revazut, de curand, in emisiunea lui Cove, de la PRO TV, Vorbeste lumea, pe care o modereaza alaturi de Adela Popescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img