vineri, 29 martie, 2024

Andreea Marin, in costum de baie la sauna – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Andreea Marin a infruntat zapada apriga pentru a merge la Brasov, unde se bucura din plin de relaxare. ”Zana” a ajuns la hotel si a dat fuga la sauna, de unde le-a facut ”cadou” prietenilor o imagine care a pus pe jar imaginatia domnilor si a starnit revolta femeilor.

Andreea Marin a lasat deoparte inhibitiile si a facut-o si pe asta! ”Zana” a sfarsit calatoria cu trenul si acum se relaxeaza la sauna, de unde le-a oferit prietenilor virtuali o imagine incendiara. In imagine, vedeta apare imbracata intr-un costum de baie din doua piese, de culoare neagra, care-i pune in valoare formele.

”A meritat aventura prin nameti pana la Brasov. As fi pierdut 3 zile de purificare si reechilibrare minte, trup si suflet, zile pe care le visez de luni de zile, nu putea sa-mi stea iarna in cale. Mereu ocupati, mereu fara timp pentru noi, mereu alergand pentru a face si una, si alta, uitand ca avem nevoie, macar din cand in cand, de o balanta corecta si de putina iubire si pentru noi insine. Dupa vacanta, am regandit dieta de zi cu zi, iar de azi am trecut la detoxifierea bazata doar pe lichide, pentru 3 zile : supe gustoase, ceaiuri, sucuri naturale consistente. Nu, nu mi-e foame, am toti nutrientii necesari si asta imi da o energie nemaipomenita pentru a face , de dimineata pana seara, tot ce ma asteapta aici, sub indrumarea specialistilor. Cum am ajuns, am inceput cu supa, apoi o sauna de 30 de minute, acum sunt la procedura de modelare corporala numita radiofrecventa, urmeaza masajul thai si discutia cu nutritionistul. Zilele urmatoare, plimbari pe munte dimineata, yoga, sport, hamam, masaj terapeutic, ozonoterapie, pilates, tratament facial si bineinteles, dieta sub indrumarea specialistului. Cum am promis, va tin la curent”, este mesajul care insoteste imaginea postata de Andreea Marin pe o retea de socializare.

Pielea stralucind de sudoare, ochii inchisi si postura divei au pus imaginatia barbatilor la grea incercare, insa au starnit revolta femeilor care au inceput sa o critice pentru imaginea postata: ”Cum sa te expui asa?” / ”Ce sexoasa esti”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img