joi, 28 martie, 2024

Antibioticul natural care trateaza sute de boli

Distribuie:

Publicat:

Argintul coloidal poate fi utilizat in mai multe moduri, in functie de localizarea afectiunii de tratat: oral (ingerat sau baut); inhalat sub forma de vapori foarte fini; sub forma de clisma; la nivel vaginal, pulverizat local sau adaugat la spalaturi; sub forma de picaturi in ochi, urechi si nas sau aplicat topic, pe piele (cu o sticla cu pulverizator sau cu bandaje imbibate cu solutie).

Cele mai eficiente antibiotice naturale

Administrat oral, argintul coloidal este absorbit din gura in sange, apoi transportat rapid la celulele organismului. Tinerea acestui lichid sub limba, cateva zeci de secunde inainte de inghitire, poate duce la absorbtia mai rapida. In trei-patru zile, particulele de argint se pot acumula in tesuturi in cantitate suficienta pentru a putea deja observa efectele benefice.

In cazul expunerii frecvente la germeni patogeni, unii specialisti recomanda un aport zilnic de argint coloidal, ca protectie. Multi terapeuti naturisti considera ca viata a milioane de persoane, care sunt susceptibile sa dezvolte infectii cronice minore, poate fi imbunatatita prin administrarea preventiva a argintului coloidal.

Doza depinde si ea de scopul urmarit. In general, doza de intretinere recomandata pentru uz intern, pentru adulti, este de o lingura cu argint coloidal pe zi (10 ml in concentratie de 10 ppm). Bineinteles, cantitatea difera in functie de concentratie. Aceasta cantitate, considerata „nutritiva”, asigura aceeasi cantitate de argint pe care o asigura dieta zilnica a unui adult de la inceputul secolului XX, inainte ca solul sa fie saracit de oligoelemente prin exploatare excesiva. Se estimeaza ca in prezent solul din SUA mai contine, in medie, doar 15% din oligomineralele existente in anul 1900.

Antibiotice naturale eficiente pentru tot felul de infectii

Argintul coloidal poate fi utilizat cu succes si sub forma de cura generala de purificare si detoxifiere. In acest caz, doza poate varia de la 1 la 4 linguri pe zi.

In cazul unor afectiuni severe si boli cronice, doza trebuie adaptata in functie de reactia organismului, sub indrumarea unui medic competent. In general, orice cantitate peste 5 linguri pe zi este considerata doza „terapeutica”. Unii terapeuti relateaza ca au administrat cu succes unor pacienti cu infectii grave, considerate incurabile, pana la 450 ml de argint coloidal (10 ppm) pe zi, timp de doua saptamani!

In cazul unor arsuri minore, o acumulare de argint coloidal in organism poate grabi vindecarea, reduce posibilitatea infectiilor si a cicatricelor.

In unele cazuri medicale grave, precum cangrenele, medicii au utilizat de multe ori injectarea directa a zonei afectate. Au fost raportate multe cazuri de salvare a membrelor infectate de la amputare, atunci cand a fost initiat tratamentul cu argint coloidal.

Efecte secundare

Nu s-a dovedit ca ar exista efecte secundare ale terapiei cu argint coloidal, deoarece acesta nu este toxic si nu afecteaza ficatul, rinichii sau alt organ al corpului. Argintul coloidal nu interactioneaza cu niciun alt medicament sau remediu. Argintul coloidal este eliminat prin rinichi, sistemul limfatic si sistemul circulator, dupa o perioada de timp de la ingerare.

In cazul utilizarii unor suspensii de argint cu particule de dimensiuni mari (peste 0,4 microni) eliminarea poate dura mai mult sau chiar se pot produce acumulari de argint in organism; acestea nu au efecte secundare nocive asupra starii de sanatate, dar pot duce, teoretic, la pigmentari gri-albastrii ale pielii, dupa ani de consum excesiv. De asemenea, consumul excesiv al sarurilor de argint a produs in unele cazuri efecte similare, cunoscute inca din secolul al XIX-lea sub numele de Argyria. Tocmai de aceea NU se recomanda folosirea sarurilor de argint si nici folosirea sarurilor pentru accelerarea procesului de obtinere a argintului coloidal.

Deoarece se absoarbe in sange inainte de a ajunge in intestinul gros, argintul coloidal nu afecteaza flora benefica din tractul digestiv, daca este administrat in cantitati rezonabile. In cazul unor doze mai mari de 75 ml pe zi (10 ppm) au fost totusi raportate diminuari ale florei intestinale benefice. In cazul dozelor de soc poate fi necesara administrarea suplimentara de „probiotice”.

Efectele devastatoare pe care le are asupra organismului acest antibiotic natural

Exista multi producatori ce fabrica argint coloidal de diferite calitati si concentratii. Criteriile de determinare a calitatii argintului coloidal sunt: dimensiunea particulelor, puritatea, concentratia si costul.

Cel mai bun este argintul electrocoloidal, obtinut fara procese chimice, care contine doar argint si apa.

Apa trebuie sa fie pura, distilata sau demineralizata. Chiar si pentru distilare. nu este recomandata folosirea apei de la robinet. Cea mai buna apa are conductivitatea sub 1uS pe centimetru cub.

Argintul trebuie sa fie pur, 99,99%. Este foarte important ca sa nu contina plumb in aliaj, plumbul este foarte toxic chiar si in cantitati extrem de mici deoarece particulele foarte mici de plumb si foarte multe au totusi o suprafata mare de contact. Argintul de puritate 99,9% nu este deloc recomandat iar cel si mai mic sub nicio forma, va riscati sanatatea. Tocmai din aceasta cauza argintul coloidal isi are renumele patat, deoarece unii oameni, din ignoranta sau din “merge si asa” au trecut cu vederea aceste atentionari avand ulterior probleme.

Un argint coloidal de calitate contine particule super-fine de argint, de dimensiuni nanometrice (>50nm), care sunt suspendate un timp nedefinit in apa distilata sau demineralizata.

Daca argintul coloidal contine deopotriva atat nano-particule cat si ioni de argint, el este cu atat mai bun cu cat proportia particule/ioni este mai mare.

Singura modalitate absolut sigura de a determina cat de coloidal si cat de pur este un „argint coloidal” este analiza de laborator. Totusi, pentru o evaluare sumara dar nu si suficienta a caracteristicilor sale se pot folosi si metode la indemana oricui.

Aspectul argintului coloidal de cea mai buna calitate este transparent. Culorile galbui sau mai intunecate indica de obicei o suspensie de particule prea mari, ce tind sa se precipite in partea de jos a recipientului, si nu sunt coloizi reali.

O metoda buna pentru a vedea daca respectivul lichidul transparent este un coloid este evidentierea efectului Faraday-Tyndall. Acesta presupune trecerea unui fascicul intens de lumina printr-un flacon transparent plin cu lichid; daca lichidul este coloidal, drumul luminii prin flacon va fi vizibil in forma de con, datorita imprastierii luminii in particulele de coloid. Daca lichidul respectiv este mai degraba o suspensie, ce tinde sa se precipite, avand particule prea mari pentru a fi un coloid, conul va fi mai evident in partea inferioara a recipientului si, eventual, vom putea observa un precipitat pe fundul vasului.

Antivirale naturale foarte eficiente

O alta metoda de testare implica adaugarea de acid, baza sau sare peste solutia respectiva de argint coloidal. Daca lichidul contine substante care nu reactioneaza cu electrolitul adaugat, nu se petrece nimic nici dupa cateva zile. Daca solutia reactioneaza cu electrolitul – baza cu acid, de exemplu – se observa imediat o transformare – in culoare, de exemplu. Daca lichidul testat este intr-adevar argint coloidal (sau alta dispersie coloidala hidrofoba), atunci, intr-o prima faza, nu se observa nimic iar mai apoi, in decurs de cateva minute sau ore, lichidul se clarifica, deoarece particulele de coloid isi vor pierde sarcina electrica superficiala pozitiva si se vor putea aglomera in particule mai mari. Aceste particule mai mari vor cadea apoi pe fundul vasului unde, in general, se disting foarte greu pentru o concentratie mica de argint.

Daca un produs contine un stabilizator sau oligoelemente, altele decat argintul, este inferior. Daca un produs necesita refrigerare, inseamna ca el contine si un alt element.

Recipientul si pipeta se recomanda a fi din sticla, plasticul nepermitand pastrarea coloidului de argint pentru o perioada indelungata de timp. Recipientul nu trebuie sa permita patrunderea in interior a razelor ultraviolete. Cele mai potrivite culori pentru sticlele in care se pastreaza argintul coloidal sunt: brun-chihlimbar inchis si albastru-cobalt.

Unele produse cu concentratii mari de argint (peste 50ppm) pot sa nu fie foarte sigure, concentratiile standard folosite de cabinetele medicale internationale fiind de 10-20ppm.

sursa: yogaesoteric.net

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img