vineri, 29 martie, 2024

Antonia & Velea au ajuns de urgenta la spital cu unul dintre copii

Distribuie:

Publicat:

Antonia si Alex Velea, doi dintre cei mai indragiti artisti de la noi, au trecut prin clipe dificile, marti, dupa ce mezinul lor a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Cel mai mediatizat cuplu din showbiz-ul romanesc a avut parte de momente de neliniste, in cursul zilei de marti, atunci cand Akim, mezinul Antoniei si al lui Alex Velea, a avut nevoie de ingrijirile medicului.

Vizibil tensionati din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta baietelul lor, Antonia si Alex Velea au coborat in mare graba din bolidul de lux care a fost condus de soferul cantaretului.

S-au grabit sa ajunga la medic

Imediat ce soferul a parcat bolidul de lux, in fata cunoscutei clinici, Alex Velea, care a preferat sa stea pe locul din dreapta, a coborat grabit pentru a-si ajuta partenera de viata, care il tinea in brate pe micutul Akim.

Ca un tata grijuliu si responsabil, cantaretul si-a luat fiul in brate si, dupa ce i-a oferit un pupic pe obraz,  s-a indreptat grabit spre cabinetul medicului, acolo unde s-a asigurat ca micutul sau va avea parte de un tratament ca la carte din partea cadrelor medicale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img