joi, 28 martie, 2024

Antrenorul Universitatii Craiova spune ca meciul cu Sepsi va fi dificil: ‘Este o echipa valoroasa, antrenata bine, are calitate’

Distribuie:

Publicat:

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe va fi dificil, astfel că formaţia sa va trebui să abordeze confruntarea “cu personalitate mare”, informează News.ro.

 

“Meci important, dificil, primul meci pentru ei din istorie în play-off acasă, trebuie să mergem acolo cu personalitate mare. Cred că Sepsi vrea să câştige toate meciurile. Este o echipă valoroasă, antrenată bine, are calitate, noi vrem să mergem acolo să facem maxim. Avem şi noi jucători importanţi şi de calitate", a afirmat el.

Tehnicianul a precizat că dintre jucătorii săi accidentat este Ivan Martic şi că Fedele şi Meza Colli nu fac parte din lot. “Accidentat este Martic. Fedele şi Meza Colli în acest moment sunt afară din lot. Este decizia clubului şi antrenorului. Nu este vorba de conflict între mine şi jucători. Ce este, este între noi. Acum ei nu sunt în lot”.

Devis Mangia a vorbit şi despre FC Viitorul, spunând că echipa lui Gheorghe Hagi poate fi “în luptă”. “Dacă eu sunt pe locul 1, ei pot termina pe 2 sau 3, nu e problemă”, a glumit el.

Mangia este de părere că la echipele naţionale vor ajunge în această perioadă şase jucători ai Craiovei: “Cred că şase jucători merg la echipa naţională, nu doar a României. Vom vedea”.

Universitatea Craiova va întâlni echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, vineri, în deplasare, de la ora 20.30, în etapa a doua a play-off-ului Ligii I.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img