joi, 18 aprilie, 2024

Anuntul CNAS in legatura cu cardul de sanatate va afecta toti romanii. Ce se va intampla anul acesta?

Distribuie:

Publicat:

Anunt de ultima ora de la CNAS! Ii afecteaza pe toti romanii! Ce se va intampla de anul acesta cu cardurile noastre de sanatate?

CNAS a anuntat ca toti romanii vor primi alte carduri de sanatate in decursul acestui an, cele vechi fiind anulate chiar daca au fost deja revendicate.

Cu toate ca unii romani nici macar nu si-au ridicat vechile carduri de sanatate, iar altii nu le-au validat – anul acesta vor primi altele. Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a anuntat ca va tipari carduri noi, deoarece unele documente vor expira.

“Romanii detin peste 14 milioane de carduri de sanatate, dintre care aproape doua milioane nu au fost inca activate de titulari”- potrivit Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Primele carduri emise isi pierd anul acesta valabilitatea, fapt pentru care vor fi inlocuite cu altele noi. Asiguratii le vor primi tot prin intermediul Postei Romane, iar daca nu le vor sosi la timp vor putea utiliza vechile carduri.

Asiguratii le vor primi tot prin intermediul Postei Romane, iar daca nu le vor sosi la timp vor putea utiliza vechile carduri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img