vineri, 29 martie, 2024

Anuntul facut de Codin Maticiuc, dupa ce s-a pozat cu Traian Basescu: „Cand ceremonia s-a incheiat, SPP-ul ne-a rugat sa…”

Distribuie:

Publicat:

Codin Maticiuc este un om despre care se vorbeste in termeni laudativi. Este om de afaceri, producator de film si scriitor, iar o parte importanta din viata sa o constituie si blogul personal. Dar Codin Maticiuc are o prezenta constanta si pe pagina sa de socializare, acolo unde urmaritorii sai descopera, de fiecare data, povesti interesante. Asa s-a intamplat si astazi… Codin Maticiuc a postat o ”poveste cu Traian Basescu”, iar vizitatorii paginii de Facebook au citit-o pe nerasuflate.

Codin Maticiuc a participat la petrecerea de botez a Elenei Basescu, iar acolo, bineinteles, l-a intalnit si pe bunicul Traian Basescu. Ocazia nu a fost numai una mondena, ci si prilej pentru ca unele amintiri sa revina in prim-plan. Iata ce a scris Codin Maticiuc pe pagina sa de Facebook:

”Aseara am fost la petrecerea de botez a fetitei Elenei Basescu. L-am intalnit acolo pe Traian Basescu si mi-am amintit de o intamplare amuzanta. Acum cativa ani am fost cavaler de onoare la nunta ei. Suntem prieteni de foarte mult timp, am fost colegi de banca in liceu, la un moment dat. Prin urmare am fost prezent si la cununia civila organizata la primaria sectorului 2 si oficiata de Ontanu, trecut deja la PSD.

In fata primariei erau ceva protestatari nervosi cu pancarte, injurii si multa agitatie. Erau intr-adevar in spatele unui gard montat de Jandarmerie dar destul de aproape de intrarea principala.

Cand ceremonia s-a incheiat, SPP-ul ne-a rugat sa ramanem pe loc sa-l poata evacua pe presedinte. Zis si facut, presedintele a iesit primul impreuna cu doamna Maria. Protestatarii au reactionat imediat: “demisia! demisia!” La doua minute dupa, au putut pleca mireasa, mirele si familia acestuia. Protestarii erau pregatiti: “Hotii!! Hotii!” Se vedea ca erau extrem de bine pregatiti si organizati. La inca doua minute am iesit eu impreuna cu un prieten si am facut stanga spre masina.

Demonstrantii nu erau pregatiti si pentru mine. “Demisia”? De unde? N-am muncit niciodata. “Hot”? Nici asta nu mergea caci eu ma trezesc cand institutiile statutului inchid deci n-as avea cum sa fur nici de as vrea. Un protestatar mai zelos a improvizat si mi-a strigat tare din multime: “Mafiotule!”.
Prietenul meu l-a auzit si mi-a spus “Cred ca ti-ai luat un “mafiotule” mic!”

L-am apostrofat: “Taci si mergi, boule! Taci si mergi!!”

Codin Maticiuc este om de afaceri, producator de film, scriitor. A infiintat, in 2013, propria companie de productie de film (Watch Me Production) si a produs primul film, Déjà Vu, in regia lui Dan Chisu. In portofoliul sau se mai regasesc filmele ”Bucuresti Non-Stop” (2013 – co-producator) si YouTube Bazar (2015 – co-producator), precum si piese de teatru – Hell – Lolita Pille (producator). ”Consumatorul de suflete” este cartea care marcheaza debutul lui Codin Maticiuc in lumea scrisului. A fost declarata cea mai citita carte a editurii All in 2014.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img