joi, 28 martie, 2024

Anuntul facut de Irinel Columbeanu despre parintii iubitei sale, Oana Cojocaru Mama si tatal tinerei s-au enervat la culme cand au aflat despre relatia lor: “Este adevarat”

Distribuie:

Publicat:

Irinel Columbeanu (61 de ani) e foarte fericit acum ca parintii Oanei Cojocaru (21 de ani) l-au acceptat. La inceput, tatal manechinului s-a opus relatiei si voia sa o „desmosteneasca” pe frumoasa bruneta, insa spiritele s-au mai calmat.

Chiar daca Oana Cojocaru a spus ca parintii ei nu au avut nimic impotriva, se pare ca tatal brunetei a fost impotriva relatiei pe care o are cu omul de afaceri din Izvorani. Motivul ar fi diferenta de 40 de ani dintre cei doi. Acum, se pare ca barbatul a acceptat relatia pe care o are fiica lui cu Irinel Columbeanu.

„Este adevarat ca au fost niste probleme la inceput, tatal ei nu a fost de acord initial, dupa care a spus ca este decizia ei si a acceptat. El a fost mai vehement, nu mama ei. In ceea ce priveste relatia si mutatul nostru impreuna, totul decurge firesc, nu vreau sa fortam nota. Ne gandim la vacanta, insa nu am clarificat nimic pana acum”, a declarat Irinel Columbeanu pentru click.ro. 

Cum s-au cunoscut Irinel Columbeanu si Oana Cojocaru
Irinel Columbeanu a marturisit ca a cunoscuta pe Oana la un festival de moda, unde el era un simplu spectator, iar ea defila pe podium. Acesta a retinut chiar si hainele cu care era imbracat manechinul.

„Eram la un Festival al Modei Europene, iar in acea seara, de 27 de aprilie, eu participam in calitate de spectator si am remarcat-o pe Oana, care defila pe scena.
Eu am retinut ca avea o fusta alba, lunga, si privirea mea s-a oprit la fusta, dupa care am trecut mai sus, i-am retinut chipul si in acea seara am mai ramas putin.
Dupa care, fiind in acea seara si aniversarea presedintelui Fashion Tv s-a servit si un tort, am stat mai mult, incercand sa aflu mai multe amanunte… Am invitat-o initial si pe fiica mea sa mearga, dar a zis ca nu vine, era cat pe ce sa nu ma duc nici eu. 

A doua zi am facut o postare pe Facebook-ul eu, intitulata „Moda si criptomonedele”. Era un subiect controversat, iar la cateva zile am primit mai multe like-uri, printre care si de la o persoana pe nume Oana. Eu de obicei nu ma uit, dar asa s-a intamplat atunci. Cand am intrat pe profilul ei, am recunoscut ca este chiar persoana pe care o cautam.  Desi nu imi sta in obicei, dar am considerat ca este politicos sa ii cer prietenia si dupa vreo 2 ore am vazut ca a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am multumit, iar apoi am continuat discutia.”, a povestit Irinel Columbeanu la o emisiune tv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img