miercuri, 24 aprilie, 2024

Aparitie surprinzatoare la capataiul lui Vadim!

Distribuie:

Publicat:

O tara intreaga plange dupa trecerea in nefiinta a lui Corneliu Vadim Tudor, chiar si cele pe care le considera niste escroace. Desi le hulea, vrajitoarele au lasat farmecele de-o parte si au venit sa-i aprinda o lumanare tribunului.

 Vrajitoarea Bratara s-a prezentat, astazi, la capataiul lui Corneliu Vadim Tudor, desi n-au avut o relatie civilizata.

“Un om ca el nu cred ca se mai naste, a fost o comoara. Cand il vedeam la tv, nu mutam postul ca stia foarte multa istorie.”, a declarant vrajitoarea Bratara.

Vrajitoarele au sustinut in repetate randuri ca Vadim era clientul lor, negand insa de fiecare data afirmatiile acestora. Bratara sustine ca, in urma cu cateva luni, i-a prezis Tribunului sfarsitul.

“A venit la mine pe opt martie. Atunci i-am citit in palma si i-am zis ca va suferi o mare cumpana si ca nu vad continuarea liniei vietii. El mi-a spus ca il vor omora datoriile si grijile. L-am avertizat, desi nu i-am putut spune in viata ca va muri. Ce-i drept, nu ma asteptam ca sfarsitul sa ii vina atat de repede. Sunt socata, nu imi vine sa cred. Dumnezeu sa il odihneasca in viata”, a declarat vrajitoarea Bratara.

 Si vrajitoarele la care a apelat Oana Zavoranu sustineau ca Vadim le-ar fi cerut sa-l ajute sa devina presedinte dar si sa-i rezolve problemele legate de potenta. Vrajitoarele i-au transmis, printr-un mesaj, Oanei Zavoranu aceste lucruri.

“Daca te mai supara Vadim, da-i replica ca a fost la vrajitoarea Lucretia si a cerut sa fie presedinte si nu i-a acceptat, o ruga in genunchi. A fost impotent si foarte, foarte bolnav, datorita ei mai face sex si e sanatos. Si o sa ies pe post…”, se arata in mesajul primit de Oana in urma cu cativa ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img