vineri, 29 martie, 2024

Aproximativ 4.000 de persoane au vizitat Palatul Victoria cu ocazia Zilei Nationale

Distribuie:

Publicat:

Aproximativ 4.000 de persoane au vizitat marti Palatul Victoria, cu ocazia Zilei Portilor Deschise organizata de 1 Decembrie – Ziua Nationala a Romaniei.

Premierul Dacian Ciolos a stat de vorba cu oamenii veniti sa vada sediul Guvernului, fiind insotit de seful Cancelariei Primului-Ministru, Ioan Dragos Tudorache, si de secretarul General al Guvernului, Sorin Sergiu Chelmu. De asemenea, ministrul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, Victoria-Violeta Alexandru, a fost astazi la Palatul Victoria, informeaza un comunicat al Guvernului.

“Oamenii au asteptari foarte mari de la noi, insa lucrurile pe care ei le asteapta nu le putem face decat impreuna. Guvernul are in vedere reforma administratiei si cresterea transparentei pentru a elimina sursele coruptiei. Insa nu putem schimba lucrurile in societate daca nu ne schimbam fiecare dintre noi”, a spus prim-ministrul Dacian Ciolos.

Acesta a participat marti la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale in Piata Constitutiei, iar ulterior a ajuns la Palatul Victoria, unde a stat de vorba cu cetatenii.

Persoanele care au venit la sediul Guvernului de Ziua Nationala au vizitat Sala Muntenia, unde se desfasoara sedintele Guvernului, Sala Dobrogea, Sala Transilvania, unde sunt organizate ceremoniile oficiale si Sala Moldova, unde au loc intalnirile oficiale ale primului-ministru cu inalti oficiali straini, precum si Centrul de presa.

Vizitatorii au fost intampinati de angajati ai Guvernului si au primit steaguri tricolore si pliante cu informatii despre Palatul Victoria.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img