vineri, 29 martie, 2024

Artistii se strang la mormantul Madalinei Manole! Au trecut opt ani de cand ”Fata cu parul de foc” s-a sinucis

Distribuie:

Publicat:

Pentru prima oara de la moartea Madalinei Manole, toti artistii care i-au fost prieteni se vor intalni la capataiul artistei, in Cimitirul Bolovani din Ploiesti.

La aproape opt ani de la trecerea in nefiinta a Madalineia Manole si cu o saptamana inaintea spectacolului omagial ”Fata draga” (3 martie, Sala Palatului), o pleiada de artisti (este vorba de  Mirabela Dauer, Gabriel Dorobantu, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temisan, Anca Turcasiu, Mihai Constantinescu, Nicoleta Matei, Anne’s, Daniel Iordachioaie, Alesis, Oana Sarbu, Silvia Chifiriuc Carmen Radulescu, Romica Tociu si Cornel Palade, Jean Paler, Octavian Ursulescu si organizatorul de evenimente Stoian Anghel) se vor intalni mormantul solistei pentru a se reculege. Artistii care au iubit-o pe Madalina Manole se vor strange pentru prima oara la capataiul solistei si ii vor face o slujba de pomenire.

Un criminalist, fost angajat al FBI, despre moartea Madalinei Manole: „Asta nu este o sinucidere, asta este o crima! Fie ca va convine sau nu!"

Este pentru prima oara de la moartea vedetei pop cand prietenii pe care vedeta i-a avut in bransa artistica viziteaza in grup mormantul Madalinei, care s-a stins din viata chiar in ziua cand a implinit 43 de ani, pe 14 iulie 2010, zi  ce a socat intrega opinie publica romaneasca. La biserica de langa cimitir, alaiul de artisti va asista si la o slujba de pomenire a defunctei artiste. Madalina Manole a fost una dintre cele mai marcante figure ale muzicii romanesti. Artista, ce a lansat noua albume de studio, a ales sa se sinucida cu o substanta toxica, Furadan. Artistii, care i-au fost alaturi Madalinei inca de la debutul sau (1988), au batut palma sa se intalneasca si pe scena, o saptamana mai tarziu, pentru prima oara de la moartea sa, pentru a-i aduce un omagiu muzical celei ce a fost cea mai populara  solista pop a anilor ’90.

sursa: libertatea.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img