marți, 16 aprilie, 2024

Asa isi mentine Adina de la Heaven silueta! Are in frigider meniul pentru toata saptamana

Distribuie:

Publicat:

De mai bine de 20 de ani, Adina de la Heaven are un regim alimentar demn de luat ca exemplu. Nu se atinge de grasimi, prajeli si paine, cu dulciuri se rasfata foarte rar, in schimb cauta sa manance foarte sanatos. Mai nou, a inceput o dieta stricta, in care toate mesele ii sunt gandite de nutritionisti, preparate si livrate acasa.

„In urma cu 20 de ani, aveam 20 de kilograme in plus, luate in urma unei probleme de sanatate. Am suferit de reumatism si luam un medicament care retinea apa in corp. De atunci, se poate spune ca sunt la o dieta continua. Am renuntat la grasimi, prajeli si paine, nu sar peste mese, mananc foarte sanatos, iar cina incerc sa nu o iau mai tarziu de ora 19.30. In plus, fac sport de 4-5 ori pe saptamana si de doua ori pe saptamana sedinte de masaj. Primavara alerg o data la 2 zile cate 10 kilometri pe stadion, iar acasa fac exercitii fizice, am tot ce-mi trebuie pentru ele”, marturiseste Adina Postelnicu (40 de ani), solista in trupa Heaven. A reusit inclusiv pe dansatoarele ei sa le influenteze sa manance sanatos, sa evite dulciurile de la benzinarii in drumurile lungi prin tara, in turnee, iar ele ii cer mereu sfatul.

Cu acest stil alimentar, artista arata bine, nu are probleme cu kilogramele in plus. Dar, pentru ca e interesata sa manance cat mai corect si sanatos, pentru ca vrea sa se mentina, a inceput o noua dieta care se potriveste foarte mult cu nevoile ei. Dieta consta in portii de mancare gandite de nutritionisti pentru 7 zile, cu alimente de regim, pentru slabire, din preparate care au la baza ingrediente naturale, fara aditivi, conservanti si alimente procesate.

“Meniul Smart Diet Experience e compus din supe creme, paste, tocanite, lasagna, biscuiti, granola cu fructe exotice si multe altele. Sunt portii fixe pentru mic dejun, pranz, cina si gustari care sa acopere intreaga zi. Fiecare meniu zilnic este compus din trei mese principale si o gustare, special gandite de nutritionisti. Imi comand online pachetul cu mancare pentru toata saptamana si mi-am luat de-o grija. Alimentele vin in recipiente vidate, sigilate ermetic, pentru a nu patrunde aerul si umiditatea, astfel ca mancarurile se pastreaza proaspete, la rece”, explica Adina, in timp ce isi aranjeaza in frigider recipientele primite.

Pentru a avea efect aceasta dieta, nutritionistii au informat-o ca trebuie sa respecte niste reguli: mesele se mananca la aceleasi ore, nu se consuma alcool si nu se mananca nimic in plus fata de produsele din pachet.

Chiar daca are mancarea gatita in frigider, Adina nu a scapat in totalitate de gatit. Iubitul ei, Glance, nu a trecut si el la acest regim, astfel ca lui ii face in continuare mancarurile obisnuite. “Ii plac foarte mult pastele cu carne de pui sau de vita si orezul arabesc. El niciodata nu mananca doua zile la rand aceeasi mancare. Dar imi place sa gatesc si ma pricep. Nu am vazut moldoveanca care sa nu stie sa gateasca”, rade Adina.

Ii gateste iubitului orez arabesc

Pentru ca lui Glance ii place mult orezul arabesc, Adina a invatat reteta si ii face acest preparat cel putin o data pe saptamana. „Prajesc jumatate de kilogram de orez, impreuna cu o ceapa si 3-4 cartofi. Le calesc usor, dupa care torn orezul, care trebuie neaparat sa fie basmatic, aproximativ jumatate de kilogram. Apoi adaug trei cani de apa, pun sare, mirodenii specific arabesti, acopar cu capac si peste capac pun un prosop, il inabus pentru 10 minute. Cu totul este gata in 20 minute si iese senzational. Se poate servi cu piept de pui si salata”, ne spune Adina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img