vineri, 29 martie, 2024

Asta nu se stia despre copilaria Nicoletei Luciu. “Am fost un copil retras. Mi-a placut mult desenul.” Ce liceu a terminat pana la urma vedeta.

Distribuie:

Publicat:

Nicoleta Luciu a fost un adevarat sex-simbol si este in continuare una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Vedeta are patru copii, iar prin prisma lor isi aminteste de perioada cand era pe bancile scolii.

 Fosta Miss Romania a vorbit despre viata ei personala de multe ori, dar cand a venit vorba de copilarie, intotdeauna a preferat sa divagheze.  Perioada respectiva nu a fost tocmai de poveste pentru protagonista noastra, totusi isi aminteste cu placere de talentul pe care-l avea atunci si de recomandarile pe care i le-au facut profesorii.

 Foarte putini stiu ca vedeta era un adevarat "as" la desen.

"Am fost un copil retras, mă aşezam în ultima bancă şi nu atrăgeam atenţia. Am avut un vis: să ies la Miss Boboc măcar în primele trei. Am ieşit pe ultimul. Dar viaţa a fost apoi bună cu mine şi mi-a dat multe realizări. Am câştigat Miss România, am reprezentat ţara noastră la Miss World. În şcoală mi-a plăcut foarte mult desenul. Eram foarte talentată şi mi s-a spus să fac Tonitza, numai că ai mei m-au dat la mate-fizică. Pot să desenez la detaliu de fotografie, deşi nu mi-am cultivat acest talent", a spus Nicoleta acum ceva timp.

Vladimir Draghia a facut instructie cu toti rivalii de la Exatlon, mai putin cu el. Cine este concurentul in fata caruia Vladimir clacheaza? Nu l-a batut niciodata

Vladimir Draghia este unul dintre cei mai iubiti concurnti de la Exatlon Romania! La jocurile principale din teren exceptand jocurile de indemanare pentru mancare Vladimir are 42 de victorii si 33 infrangeri, acesta, detinand, astfel recordul pentr cele mai multe probe castigate.

Insa, Vladimir Draghia are un punct slab in persoana rivalului sau, Lupu din echipa Razboinicilor. Cei doi s-au confruntat edja ed doua ori si tot de doua ori, Draghia a fost invins, in ciuda performantelor sale de pana acum.

Stefan Lupu este nou intrat in competitia Exatlon, el inlocuindu-l pe Bogdan in echipa Razboinicilor.

Primit cu entuziasm de Razboinici, care erau inferiori din punct de vedere numeric fata de Faimosi, Lupu a spus ca este emotionat, dar ca abia asteapta sa concureze.

Chiar in prima sa proba in competitie, el si l-a ales ca adversar pe Vladimir Draghia, unul dintre cei mai buni sportivi de la Faimosi, si desi putini se asteptau, Lupu a castigat, aducand un punct echipei sale in lupta pentru casa.

Stefan Lupu este si fratele unui alt concurent intr-un astfel de show. Lucian Lupu, zis Zapp, este cel care a reusit sa castige varianta romaneasca a show-ului Supravietuitorul, deci, e posibil ca si Lupu de la Exatlon sa aiba castigul in sange.

Vladimir Draghia a fost inotator de performanta, iar timp de 12 ani se antrena de 2 ori pe zi. Acest lucru pare ca il ajuta enorm pe faimos in meciurile disputate in cadrul Exatlon.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img