vineri, 29 martie, 2024

ATENTIE! Escrocii cu metoda accidentul au trecut la un nou nivel

Distribuie:

Publicat:

Escrocii care folosesc metoda Accidentul au trecut la un nou nivel. Acum fac inregistrari si le folosesc pentru a scoate mii de euro. A patit-o si o femeie care a fost contactata de astfel de escroci.

Femeie povesteste cum hotii s-au dat drept comisari si au sunat-o sa o anunte ca parintii au avut un accident cumplit.

“Tatal meu ar fi murit in accident, iar mama ar fi fost grav ranita. Mi-a dat apoi la telefon pe asa zisa doctor care mi-a explicat in ce stare e mama mea si mi-a explicat ca are nevoie de o operatie”, povesteste femeia.

Escrocii i-au cerut intai sa confirme ca are banii necesari pentru operatie, mai exact 1000 euro. Pentru ca totul sa para real, i-au spus femeii ca i-o vor da la telefon chiar pe mama ei.

Era de fapt o inregistrare telefonica. Mama femeii pacalite fusese si ea trasa pe sfoara de aceiasi barbati. De data asta, hotii i-au spus ca se ocupa de votul prin corespondenta si au nevoie de datele de contact ale fiicei.

Din fericire, cand asa zisii comisari au cerut ca banii sa fie transferati prin banca, telespectatoarea si-a dat seama ca e mana hotilor. A sunat apoi la politie si a facut plangere impotriva escrocilor.

Cazul nu este unul singular, tot mai multi romani sunt pacaliti prin metoda Accidentul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img