vineri, 29 martie, 2024

Atentie, romani, sa nu patim la fel ca in Spania! La Madrid, persoanele peste 65 de ani sunt lasate sa moara de Coronavirus, din cauza ca nu mai sunt locuri la Terapie Intensiva – Video

Distribuie:

Publicat:

Situaţia din Spania a ajuns la un nivel pe care nimeni nu şi l-ar fi putut imagina. Un medic din Madrid a înregistrat un video în care făcea destăinuiri din spitale plângând. Acesta a explicat că sunt nevoiţi să inrerupa accesul persoanelor peste 65 de ani la aparatele de oxigen pentru a le salva viaţa celor mai tineri. Persoanelor în vârstă li se oferă sedative pentru a le uşura ultimele momente din viaţă şi pentru a nu simţi durerile cumplite.

„Bună Ziua! Îmi este greu să transmis aceste mesaje şi îmi curg lacrimile. Am primit nişte mesaje audio în care mi se spune că persoanele de peste 65 li se scot ventilatoarele, în Madrid, şi sunt lăsate să moară, pentru că nu sunt suficiente şi trebuie să le dea celor tineri. Vă pun acest video ca să mă mai liniştesc şi după aceea, voi face comentarii pertinente. Trebuie să fie închis Madridul şi trebuie echipamente medicale, pentru că altfel nu se va putea opri propagarea acestui virus, la naiba. Vă rog să transmiteţi, să distribuiţi ca să se ştie. Deja trebuie să alegem pe cine să nu intubăm pentru că nu mai sunt ventilatoare.

Nu le va pasă politicienilor de situaţia economică viitoare dacă nu dau bani pe viaţă de acum a personalului din sănătate. Cum se vor ocupa de economie, dacă nu se ocupă de vieţile noastre? Asta se întâmplă. Barca se scufundă. Spitalele intră în colaps. De aici trebuie să alegi: cine trăieşte şi cine moare? Aşa că să transmitem tuturor. Sunt medic din Madrid. Aceasta nu este o minciună, este adevărul, este ceea ce se întâmplă în spitalele din Madrid. Vă rog pe toţi să distribuiţi acest clip. Nu putem să îi lăsăm să moară pe oamenii care au ridicat această ţară. Sunt sigur că toţi aveţi rude peste 65 ani. Ar fi groaznic că ei să moară fără să fiţi alături de ei. Sedaţi şi asfixiaţi, pentru că nu au avut ventilator. Nu mai pot continua pentru că nu îmi mai pot stăpâni lacrimile.”, a declarat medicul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img