vineri, 29 martie, 2024

ATENTIE ! VOM FOLOSI FORTA…CUVINTELOR

Distribuie:

Publicat:

Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane organizeaza o campanie de promovare a ofertei educationale si de recrutare a candidatilor pentru cele doua scoli postliceale din subordinea Jandarmeriei Romane (Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi ”Gr. Al. Ghica” Dragasani si Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi ”Petru Rares” Falticeni) – sesiunea ianuarie 2018.

        Astfel, in data de 14.11.2017, caravana Jandarmeiei Romane, inscriptionata cu mesajul de promovare a campaniei, va  fi prezenta  in judetul Vaslui dupa cum urmeaza :

 ora 14.00, Piata 9 Mai din municipiul Barlad;
 ora 15.30, Piata Civica  din municipiul Vaslui.

In acest sens, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vaslui recruteaza candidati pentru a participa la concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea Ianuarie 2018.
Locurile bugetate prevazute pentru scolile postliceale ale MAI in sesiunea de admitere ianuarie 2018, repartizate pe unitati de invatamant/specialitati/beneficiari si minoritati, sunt prevazute astfel:
Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Dragasani – 350 locuri din care 3 locuri pentru romi si 2 locuri pentru minoritati;

Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi ,,Petru Rares” Falticeni – 350 locuri din care 3 locuri pentru romi si 2 locuri pentru minoritati.
 Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei si barbati.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img