joi, 28 martie, 2024

Aterizare de urgenta dupa ce un pasager a flatulat fara incetare

Distribuie:

Publicat:

Pilotul unui avion care zbura intre Dubai si Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost nevoit sa aterizeze de urgenta in urma unui conflict izbucnit la bordul aeronavei dupa ce unul dintre pasageri ar fi refuzat sa inceteze sa flatuleze, scrie Fox News. Doi olandezi care stateau langa pasagerul care suferea de flatulenta l-ar fi rugat pe acesta sa inceteze, insa el a refuzat, relateaza Agerpres. In urma plangerilor formulate de cei doi pasageri, insotitorii de zbor din avionul apartinand companiei Transavia Airlines nu ar fi intervenit, ceea ce a dus la o bataie intre barbati.

In ciuda avertizarilor pilotului, altercatia a continuat, iar avionul a fost indreptat catre aeroportul din Viena unde a aterizat de urgenta.

Un echipaj de politie a urcat la bord dupa aterizare, iar doua femei si doi barbati au fost indepartati din aeronava. Femeile, care sunt surori, intentioneaza sa se adreseze unui tribunal deoarece pretind ca nu au fost implicate in aceasta altercatie, precizeaza sursa citata. Nora Lacchab, studenta in varsta de 25 de ani, a declarat ca scoaterea sa din avion a fost ″umilitoare″⁣. ″⁣Nu stiam cine erau acesti baieti, am avut doar ghinionul de a sta pe acelasi rand cu ei si n-am facut nimic. Tot ce pot spune este ca echipajul a fost provocator si a alimentat situatia″⁣, a declarat Lacchab pentru De Telegraph.

Toti cei patru pasageri au fost eliberati din custodia politiei fara a fi acuzati. Insa cu totii au primit interdictie de a mai zbura cu o aeronava a companiei Transavia Airlines. ″Echipajul nostru trebuie sa asigure siguranta in zbor. Cand pasagerii prezinta riscuri, ei intervin imediat. Oamenii nostri sunt antrenati pentru acest lucru. Ei stiu foarte bine care sunt limitele. Prin urmare, Transavia sustine echipajul insotitor si pilotii″⁣, a declarat compania aeriana intr-un comunicat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img