sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Au ajuns parlamentari ! Unii dintre eu au probleme cu LEGEA !

Distribuie:

Publicat:

Unu din trei deputati este fie condamnat la inchisoare cu suspendare sau este inca judecat ori are dosare la DNA. ANI l-a gasit intr-o situatie de incompatibilitate sau conflict de interese. Multi dintre ei au votat in Martea Neagra, altii au ajuns in atentia publica prin tot felul de afaceri dubioase.

Personajele acestea ne decid vietile si conduc tara. Cum sa nu isi doreasca votarea ordonantelor privind amnistia/gratierea si schimbarea Codului Penal? 
                                                                                   
Si in judetul Vaslui avem astfel de actori politici: Ana Birchall sau Adrian Solomon. Ce au in comun? Cititi randurile de mai jos!    
                                           
 Birchall Ana ( PSD) a votat  in martea neagra modificarea Codului Penal. Este audiata in calitate de martor in dosarul privind vizita fostului premier britanic Tony Blair in Romania in 2012.      
                                                                                  
Solomon Adrian ( PSD) a votat in martea neagra modificarea Codului Penal.

Despre Olteanu Daniel ( PNL) , Corneliu Bichinet ( PMP) si Stativa Irinel ( PSD) acestia vor reprezenta Vasluiul in perioada 2016-2020) dar pe moment , o parte dintre ei  se afla la prima prezenta in Parlament.   
                          
Cert este ca miercuri, 25 Ianuarie, Comisia Europeana atentioneaza Romania asupra ordonantelor privind gratierea. Un alt avertisment: Parlamentul introduce brusc modificari care ingreuneaza lupta impotriva coruptiei, adanc inradacinata.                                                                               

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a dat aviz negativ asupra proiectelor de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale. Cristina Radulescu

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img