vineri, 19 aprilie, 2024

Au aparut rezultatele autopsiei. Cum a murit actrita Stela Popescu. Totul este clar

Distribuie:

Publicat:

Medicii legisti au incheiat autopsia in cazul mortii Stelei Popescu si potrivit unor surse, acestia au ajuns la concluzia ca actrita a murit in urma unui atac cerebral vascular.  Totodata, specialistii au concluzionat ca nu exista semne de leziuni externe pe trupul actritei.

Nu se stie deocamdata cat a agonizat actrita.

Politia a deschis un dosar de moarte suspecta in cazul mortii actritei Stela Popescu, dupa ce actrita a fost gasita moarta in casa.

Actrita Stela Popescu a murit, joi, la varsta de 81 de ani.

Casa Regala, in doliu! Mesajul transmis cu lacrimi si durere

Este doliu la Casa Regala! La cateva ore de la aflarea cumplitei vesti, Familia Regala a transmis un mesaj. Mesajul este unu cat se poate de emotionant. Vestea ca Stela Popescu a murit a ajuns si la Casa Regala.

Familia Regala deplange “cu mare tristete” moartea actritei Stela Popescu. In mesaj este mentionat si faptul ca regele Mihai i-a conferit indragitei actrite, in anul 2013, prin intermediul principesei Margareta, Decoratia Regala Nihil Sine Deo.
 
“Familia Regala a Romaniei a aflat cu mare tristete de trecerea la cele vesnice a marii actrite Stela Popescu.

Stralucita reprezentanta a teatrului de revista, demna urmasa a lui Constantin Tanase, Stela Popescu s-a nascut la 21 decembrie 1935 in orasul Orhei din Regatul Romaniei.

A avut o cariera de aproape sase decenii in teatru, film, radio si televiziune. A fost una dintre cele mai iubite artiste ale scenei romanesti”, se arata in postare. (…)

In seara de 3 septembrie 2013, la Castelul Peles, Majestatea Sa Regele i-a conferit Stelei Popescu, prin intermediul Principesei Mostenitoare Margareta, Decoratia Regala Nihil Sine Deo, pentru intreaga sa cariera in teatru, televiziune, cinematografie si teatru radiofonic, prin care a adus bucurie, speranta, dragoste si caldura in casele romanilor; pentru demnitatea si profesionalismul ei, pentru pasiunea pentru arta si pentru oameni; pentru pozitia si initiativele sale publice, prin care incearca sa aduca alinare si bucurie celor mai defavorizati dintre romani; pentru ca reprezinta un simbol al culturii contemporane romanesti, cu valente universale, fiind cea mai mare artista romana de revista a tuturor timpurilor; pentru sustinerea publica a valorilor si principiilor Dinastiei Nationale”, se arata in mesajul transmis de Casa Regala.

Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti, dupa ce ar fi cazut pe strada.

Stela Popescu nu a vorbit de prea multe ori despre familia ei, iar cea mai mare curiozitate a publicului a fost nu doar ce avere a strans artista, ci mai ales cine o va mosteni!

Doamna teatrului romanesc, Stela Popescu, a facut de multe ori confesiuni uluitoare despre trecutul ei, cat si despre relatia cu iubire vietii ei, regretatul regizor Puiu Maximilian, pe care l-a considerat sufletul ei pereche.

Artista a ocolit de cele mai multe ori sa vorbeasca despre decizia pe care a luat-o atunci cand s-a hotarat sa nu aduca pe lume copii, desi a fost casatorita atatia ani. A spus doar ca nu a fost in totalitate decizia ei, ci si a regretatului sot care a avut un cuvant de spus.

Ea a decis sa faca public faptul ca a adoptat un copil, mai exact pe fiica fratelui ei, Doinita, care a venit in Romania la varsta de 15 ani si s-a lipit imediat de inima matusii ei, scrie antena3.ro

Dupa ce au ajuns sa se sprijine reciproc si sa-si imparta afectiunea, in ecuatie a intrat si nepoata Stelei Popescu, de care artista a prins drag imediat, ba chiar a sfatuit-o sa se apuce de actorie. Zis si facut! Stanca, intrucat asa o cheama pe tanara, s-a apucat de Universitatea Nationala de Arta teatrala pe care a absolvit-o cu succes, iar acum activeaza ca director de film.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img