vineri, 29 martie, 2024

Autocar antifonat cu tigari din duty-freen la VAMA ALBITA – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita a descoperit aproximativ 2.400 pachete cu tigari ce urmau a fi introduse ilegal in tara, ascunse sub scarile care urca la etajul superior al unui autocar, care efectua o cursa ocazionala R. Moldova-Italia.
    
In ziua de 14 februarie , in jurul orei 09.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, A.I., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 39 de ani, conducand un autocar cursa ocazionala R. Moldova-Italia, inmatriculat in R. Moldova.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculului si persoanei, ocazie cu care, echipa comuna de control formata  din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit ascunse sub scarile care urca la etajul superior al autocarului, mascate prin aplicarea unui panou, cantitatea de 2.388 pachete tigari (47.760 tigarete), de diferite marci, de provenienta duty-free.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigarilor in valoare totala de  10.745  lei si sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 10.000 lei

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img