miercuri, 24 aprilie, 2024

Autoritatile iesene au fost puse pe jar de un barbat care s-a urcat pe Ambulatoriul Spitalului “Sf Spiridon” FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

 Un barbat certat cu legea a reusit ieri sa tina mai multe echipaje de politie, ambulanta, pompieri si jandarmi blocate • Barbatul s-a urcat pe Ambulatoriul Spitalului "Sfantul Spiridon" din Iasi si a amenintat ca sare in gol • Ore intregi autoritatile au fost in alerta din cauza barbatului suparat

Un barbat a pus ieri autoritatile iesene pe jar. In jurul orei 11:00, Lucian Romila s-a urcat pe o cladire de langa Spitalul "Sfantul Spiridon" si a strigat in gura mare ca se arunga in gol. Initial, barbatul a spus ca parintii sai au probleme de sanatate, iar el protesteaza impotriva sistemului medical.  

"Pe data de 20, seara, mama tanarului s-a adresat prin intermediul SAJ, Unitatii de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului 'Sf. Spiridon'. Femeia acuza un sindrom dureros abdominal. In urma cercetarilor efectuate s-a ajuns la concluzia ca femeia are constipatie habituala si doamna are si o boala psihiatrica. A dezvoltat si dementa senila, o boala care necesita tratament la domiciliu, tratament intrerupt in urma cu ceva timp. A fost trimisa acasa cu recomandari, iar in cursul acestei dimineti a fost agitata psihomotor tot la domiciliu, a declarat ca a avut si un scaun sandilonent, diagnosticele au fost aceleasi ca din seara de 20 iunie. Pacienta nu mai prezenta niciun alt diagnostic. Din punct de vedere medical, pacienta este stabila in aceste momente. S-a infirmat existenta unui cancer", a precizat Dr. Ovidiu Popa, purtatorul de cuvant al Spitalului "Sfantul Spiridon".

Protestatarul le-a spus politistilor ca mama lui are cancer si trebuie internata. Acest diagnostic nu a fost insa confirmat. "Fiul ar fi dorit ca mama dumnealui sa fie internata la spital, stiind probabil ca era foarte agitata in aceasta dimineata (ieri n.r). Singura problema reala pe care o are pacienta este faptul ca si-a intrerupt de cateva luni tratamentul psihiatric. S-a efectuat si un consult psihiatric al mamei. Are prescriptie cu tratamentul pe care trebuie sa il urmeze. Pacienta nu are o patologie care sa necesite o internare sau o supraveghere",  a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului "Sf. Spiridon". Pana la inchiderea editiei Lucian Romila inca se afla pe acoperis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img