miercuri, 27 martie, 2024

Autoturism antifonat cu tigari de contrabanda,descoperit la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Echipa de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita a descoperit intr-un autoturism marca Audi, ascunse in diferite locuri, 1.500 pachete de tigari, fara timbru de acciza, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera.

La sfarsitul saptamanii trecute, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru a intra in tara, cetateanul roman Radu P., in varsta de 25 de ani, conducand un autoturism marca Audi, inmatriculat in Republica Moldova.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit, ascunse in portierele, tavanul, haionul si aripile spate ale autoturismului, 1.500 pachete tigari marca “Ashima”, fara timbru de acciza.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura confiscarii tigaretelor in valoare totala de 6.675 lei si sanctionarea contraventionala a tanarului cu amenda in valoare de 8.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img