marți, 19 martie, 2024

Autoturism Smart, cautat in Italia, depistat la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Un barbat cu cetatenie romana si R. Moldova a fost depistat de politistii de frontiera in P.T.F. Albita la volanul unui autoturism marca Smart care era cautat pentru confiscare de autoritatile italiene.

In ziua de 24 februarie, in jurul orei 00.00, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control la trecerea frontierei, Alexandru C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 41 de ani, conducand un autoturism marca Smart.

 “Existand suspiciuni cu privire la provenienta autoturismului, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit ca autoturismul figureaza in bazele de date ca „bun cautat pentru confiscare”, semnalare introdusa de Italia.”declara Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui.

Cu privire la aspectele constatate, Alexandru C. a declarat ca foloseste autoturismul in baza unui contract de comodat, pe care l-a incheiat cu proprietarul acestuia, un cetatean domiciliat pe raza judetului Brasov, pe o perioada de trei ani, si ca nu are cunostinta despre faptul ca autoturismul este furat sau implicat in vreun litigiu.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 20.000 lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img