joi, 28 martie, 2024

Autovehicul cautat de autoritatile franceze, descoperit la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au depistat la controlul de frontiera un microbuz marca Volkswagen Crafter, cautat de autoritatile din Franta, in vederea confiscarii.

Duminica, 12 martie, in jurul orei 09.00, la P.T.F. Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra in tara, Gheorghe C., cu cetatenie romana si Republica Moldova, in varsta de 27 de ani, conducand un microbuz marca Volkswagen Crafter, inmatriculat in Republica Moldova
.
“Existand suspiciuni cu privire la provenienta mijlocului de transport, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit ca autovehiculul in cauza figureaza in bazele de date ca bun cautat pentru confiscare, semnalare introdusa de Franta.” declara Irina Mirica, purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la aspectele constatate, Gheorghe C. a declarat ca are doar calitatea de sofer al unei societati de turism cu sediul in Chisinau si nu are cunostinta despre faptul ca autovehiculul este cautat de autoritati.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire, iar microbuzul, in valoare de 40.000 lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img