vineri, 19 aprilie, 2024

Autovehicul radiat din circulatie depistat in P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au descoperit la controlul de frontiera un autovehicul care figura radiat din circulatie de catre autoritatile din Olanda.

In data de 4 decembrie, in jurul orei 22.00, in P.T.F.Albita/judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, conducand un microbuz marca Ford Tranzit, inmatriculat in Olanda, Mihail C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 48 de ani.

“In urma controlului de frontiera efectuat, lucratorii nostri au constatat ca numarul de inmatriculare aplicat pe autovehicul este diferit de cel inscris in certificatul de inmatriculare al mijlocului de transport. In urma verificarilor specifice efectuate a rezultat ca microbuzul in cauza a fost radiat de autoritatile olandeze incepand cu data de 30.11.2015 si ca numerele de inmatriculare aplicate pe microbuz apartin unui alt microbuz, aceeasi marca, dar cu o alta serie de sasiu.”a declarat Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul  S.T.P.F. Vaslui

In legatura cu cele constatate, barbatul a declarat ca a achizitionat autovehiculul din Olanda, de la o societate de profil, dar ca nu a verificat daca numerele aplicate pe microbuz coincid cu cele din documentele primite.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infratiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img