vineri, 19 aprilie, 2024

Autovehicule marca Mercedes semnalate furate din Franta si Italia, depistate la P.T.F. Albita-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au depistat doua autovehicule marca Mercedes declarate furate de autoritatile din Franta, respectiv Italia.

* In ziua de 4 mai , in jurul orei 02.30, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control la trecerea frontierei, Stefan P., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 45 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in Franta.

 “Existand suspiciuni cu privire la provenienta autovehiculului, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit ca acesta figureaza in bazele de date ca fiind furat din Franta din data de 03.05.2016.”declara Irina MIRICA

Cu privire la aspectele constatate, Stefan P. a declarat ca a imprumutat microbuzul de la un conational din Franta si ca nu are cunostinta despre faptul ca acesta este furat sau implicat in vreun litigiu.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autovehiculul, in valoare de 20.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Vaslui in vederea continuarii cercetarilor.

* La sfarsitul saptamanii trecute, tot in P.T.F. Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor specifice, Catalina N., in varsta de 36 de ani, din Bacau, conducand un autoturism marca Mercedes Benz SLK200 Kompressor, inmatriculat in Italia.

“Existand suspiciuni cu privire la provenienta autoturismului, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit ca acesta figureaza in bazele de date ca fiind furat din Italia.”adauga Irina Mirica

Cu privire la aspectele constatate, femeia a declarat ca autoturismul a fost achizitionat din Italia, de la o societate de profil, cu suma de 18.000 de euro, de catre sotul sau si nu stia ca autoturismul este furat.
Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 81.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Vaslui in vederea continuarii cercetarilor.
     

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img