vineri, 29 martie, 2024

Autovehicule radiate din circulatie de catre autoritatile din Olanda si Slovacia, descoperite in Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari cu privire la trei barbati care conduceau autovehicule radiate din circulatie de autoritatile din Olanda, respectiv Slovacia.
 
* La sfarsitul saptamanii trecute, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a iesi din tara, cetateanul din R. Moldova Denis D., in varsta de 30 de ani, conducand un autoturism marca Ford, inmatriculat in Olanda.

* In ziua de 12 noiembrie , in jurul orei 11.30, in acelasi punct de trecere a frontierei s-au prezentat la controlul de frontiera, pentru a iesi din tara, cetateanul din R. Moldova Andrei C.,in varsta de 51de ani si Vasile C. cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 28 de ani, conducand fiecare cate un autocamion marca MAN.

"Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru  autovehiculele in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca autoturismul marca Ford este radiat din circulatie de autoritatile din Olanda incepand cu data de  29.08.2017, iar autocamioanele au fost radiate din circulatie de autoritatile din Slovacia incepand  cu 09.05.2017. "declara Irina Mirica – purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, soferul autoturismului marca Ford a declarat ca l-a achizitionat din Olanda, platind suma de 2.500 euro. Soferii autocamioanelor au declarat ca erau angajati si nu aveau cunostinta despre faptul ca autovehiculele sunt radiate din circulatie.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice  a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img