marți, 16 aprilie, 2024

Aveți cercuri întunecate sub ochi? Ar trebui să scapati de anumite obiceiuri

Distribuie:

Publicat:

Scapa de cercurile întunecate de sub ochi. Cu toții avem, la un moment dat, cercuri întunecate sub ochi. Știi acele nopți când pur și simplu nu poți dormi și, când te uiți în oglindă a doua zi, ești uluit de ceea ce vezi. Dacă aveți cercuri întunecate mai mult sau mai puțin permanente și doriți cu adevărat să scăpați de ele, aceste sfaturi pot fi foarte utile.

Dacă vrei să scapi de cercurile acelea întunecate, studiază unele dintre obiceiurile tale.

Oboseala

Cercurile întunecate pot fi foarte suparatoare, deoarece te fac să pari obosit, în timp ce s-ar putea să nu fii deloc. La un moment dat, cercurile întunecate pot fi atât de pronunțate încât nici machiajul nu mai este o soluție. Dormi suficient, mănânci sănătos, ai grijă de pielea ta… Atunci de ce aceste cercuri întunecate par să se agraveze? Există câteva obiceiuri care te pot face să pari că hibernezi. Pur și simplu nu știi de ce! Renunță la aceste patru obiceiuri și vei vedea diferența foarte repede. Fața ta va părea mai rece și nu vei avea nevoie de creme ultra costisitoare, machiaj sau chirurgie cosmetică!

Scapa de cercurile întunecate de sub ochi. Obiceiuri

Aceste obiceiuri te pot face să pari obosit și să fii cu zece ani mai în vârstă. Dar nu fi disperat, deoarece este ușor să scapi de ele!

Spălați-vă fața cu apă caldă: apa caldă și aburul vă pot umfla fața și accentua cercurile întunecate sub ochi. Deci, nu mai folosiți apă prea caldă și acum spălați-vă fața cu apă calduta. Apoi clătiți cu apă rece.

Nu folosiți niciodată ecranul total de protectie solara: trebuie să folosiți întotdeauna protecție solară pe față (în special sub ochi). Dacă ieșiți afară, chiar dacă este doar pentru un moment și nu e atât soare. Hiperpigmentarea de sub ochii tăi este rezultatul unei piele delicate lăsată la mila soarelui și asta provoacă aceste cercuri întunecate.

Folosiți un demachiant prost: asigurați-vă că nu vă curățați ochii cu același produs pe care îl utilizați pentru restul feței. Pielea de sub ochi este mult mai delicată și nu suportă foarte bine curățătorii agresivi. Utilizați întotdeauna un demachiant ușor pentru zona de sub ochi.

Mâncați prea sărat: sarea vă asigură corpul ca reține apă. Acest lucru face ca pielea de sub ochi să fie umflată. Așadar, fii puțin mai preocupat de cantitatea de sare pe care o pui în mâncare!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img