vineri, 29 martie, 2024

AVEAU PATURI LIBERE DAR A FOST MAI SIMPLU SA-I INGHESUIE! FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Ca la facultate, “ doi pe un loc” , așa stăteau pacienții internați in sectia de cardiologie a spitalului barladean in data de 3 Februarie.

In urma difuzării imaginilor in spatiul public, conducerea instituției sanitare a declanșat o ancheta interna.

Conform declarațiilor purtatorului de cuvant, Adrian Gheorghiu “  imediat s-a dispus remedierea situației. S-a consultat centralizatorul cu paturile libere si existau paturi disponibile in compartimentul de Cardiologie in acel moment. Din explicația data de medicul de garda si din constatarea de pe teren a rezultat faptul ca deși s-au internat bolnavi in limita paturilor disponibile . Erau mai multi bolnavi de sex masculin decât feminin. Practic erau paturi libere la salonul de femei . Medicul de garda a hotărât ca pentru câteva ore sa dubleze pacienții intr-un pat pana dimineața. Dimineața au găsit un pat liber si au dus bolnavul intr-un pat liber”.

După ce ne ia banii din contribuțiile la sănătate, Statul ne aruncă câte doi în pat.

„Doresc ca strigătul meu de durere să fie auzit în toată țara. Am ajuns să fim tratați precum animalele. Omul nu mai reprezintă decât contribuabilul din banii caruia se înfruptă toți,” consideră autorul filmului, Telu Gorbănescu.

Pacientul care a filmat întreaga scena ne-a declarat , cu lacrimi in ochi, ca aceasta” situatie nu trebuie sa mai apara. Conditiile din compartimentul Cardiologie sunt sub orice critica – mizerie, robineți defecți, vase de toaleta sparte iar asistentele se poarta de parca ar fi pe moșia lor. Dacă le intrebi atunci când iti aduc medicamentele ce pastile iti dau si la ce folosesc abia iti răspund, deși aceasta este obligația lor. Îmi pare rau, nu am vrut sa supăr pe nimeni ci doar am încercat sa trag un semnal de alarma “ ne mărturisește Telu Gorbanescu. Trebuie amintit faptul ca acesta a fost certat de medicul din compartimentul de Cardiologie pentru ca si-a folosit telefonul mobil ,  a filmat aceste lucruri si le-a dezvăluit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img