vineri, 29 martie, 2024

Avem fotografia ! Primarul din Hoceni prins la braconaj. Edilul beat a lovit un tanar si i-a sustras telefonul – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Clipe de groaza pentru un tanar din comuna Hoceni, judetul Vaslui . Acesta l-a descoperit pe primarul Vasile Tabara(PSD), in momentul cand mergea cu arma in umar si taraia dupa el o caprioara vanata .

Dovada sta in fotografia de mai sus in care se poate observa un piciorus al animalului ucis de primar . Practic, tanarul cand l-a observat pe primar, s-a dat jos din autoturism sa ii ceara explicatii. In momentul cand a ajuns langa el, primarul a observat blitul telefonului si s-a napustit cu pumnii catre tanar sa-l deposedeze de telefon si aruncandul-l .

Tanarul s-a panicat si a plecat dupa ajutor . In momentul in care s-a intalnit cu un amic, a luat telefonul acestuia si a sunat la numarul unic de urgenta 112. Intre timp dupa primarul Vasile Tabara, a venit un autoturism marca Logan in care s-a facut nevazut pe dealurile din comuna . Se pare ca ar fi vorba chiar de un logan al Primariei Hoceni, care ar fi iarasi un abuz, deoarece acel autoturism trebuie folosit in scopul primariei si nu a vanatoarei primarului . Politistii si criminalistii au fost la fata locului si au cercetat si au prelevat probe .

Au fost gasite urme de sange, blana si chiar carne a animalului. Ba mai mult, politistii au descoperit si locul de unde s-a tras cu arma . Acestia au deschis o ancheta ampla in acest caz . Prezenti la fata locului au fost si politistii din cadrul Biroului Arme si Munitii .

PRIMARUL S-A DAT SINGUR DE GOL, CONFUNDAND AUTOTURISMELE Vasile Tabara s-a dat singur de gol, deoarece cand a vazut faruri, a crezut ca este chiar autoturismul care vine sa il transporte pe el si caprioara vanata, insa din nefericire pentru el, era un tanar cu spirit civic din comuna .

Conform surselor noastre, in momentul cand tanarul s-a apropiat de edil, acesta mirosea puternic a alcool si avand si arma in umar, acesta s-a panicat si a plecat dupa ajutor .

VASILE TABARA, un primar cu multe cunostinte si care oamenii cred ca va scapa basma curata. Primarul Vasile Tabara, este cunoscut ca un om influent atat in comuna ,cat si la nivel de judet fiind protejat politic de partid cat si de alte persoane si firme cu care colaboreaza . Oamenii din comuna Hoceni, cred ca si de aceasta data, primarul va scapa basma curata si nu va primi de cat cel mult o amenda pentru o fapta la care alta persoana poate chiar ar merge la puscarie .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img