vineri, 29 martie, 2024

Avertisment de vreme rea in regiunea Moldovei! Nu scapam de ninsori

Distribuie:

Publicat:

Administratia Nationala de Meteorologie e emis, marti, o informare de vreme rea care  valabila pana miercuri, la ora 10.00.

Se vor semnala precipitatii moderate cantitativ, mai ales sub forma de ploaie, mixte la munte si predominant ninsori in Moldova.

Pe arii restranse se va semnala polei, la inceput in Oltenia, apoi si in celelalte regiuni. Temporar vantul va avea unele intensificari in jumatatea de sud a tarii si in zonele montante, cu viteze mai mari in sudul Banatului, unde la rafala se vor depasi 70…75 km/h.

In Capitala, incepand de marti dimineata si pana miercuri la aceeasi ora, vremea nu se va schimba si va fi in continuare inchisa si rece. Temporar, din a doua parte a zilei va ploua, posibil moderat cantitativ noaptea si vor fi conditii de polei.

Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in a doua parte a intervalului, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de doua grade, in timp ce minima va oscila intre -1 si zero grade Celsius.

Totodata, din 21 noiembrie, ora 8:00, si pana pe 22 noiembrie, ora 8:00, vremea va fi inchisa si deosebit de rece. Ziua, temporar va ploua, iar seara si noaptea vor fi precipitatii, la inceput sub forma de lapovita, cand vor fi conditii de polei, apoi doar ninsoare.

Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare. Temperatura maxima va fi de cel mult 1 – 2 grade Celsius, iar pe timpul noptii valorile termice se vor incadra intre -2 si -1 grad.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img