joi, 28 martie, 2024

Avocata familiei GHINESCU face declaratii despre conturile de e-mail ale ELODIEI

Distribuie:

Publicat:

Avocata familiei Ghinescu face declaratii, dupa ce a aparut in presa faptul ca contul de e-mail al avocatei a fost accesat de niste persoane necunoscute.
 
 „Potrivit anchetatorilor, parolele conturilor de e-mail erau cunoscute de hacker-ul care a accesat ilegal posta electronica, de Cristian Cioaca si de sora acestuia. Ar trebui sa fie simplu de aflat, daca se va efectua o ancheta, pentru ca cercul este extrem de restrans”, a declarat  Crina Radu.

Cristian Cioaca a fost condamnat definitiv, in iunie 2014, de Curtea de Apel Pitesti, la 15 ani si opt luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Procurorii aratau in rechizitoriu ca in noaptea de 29 spre 30 august 2007, “pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort determinat de presupusele relatii extraconjugale ale sotilor, in timp ce se aflau in dormitorul matrimonial, discutiile au degenerat, context in care Cristian Cioaca i-a aplicat sotiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”. Ulterior, Cioaca a dus trupul sotiei sale in cada baii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai usor, spun procurorii, ulterior politistul ascuzand ramasitele intr-o locatie ramasa necunoscuta. Dupa sapte ani de procese, Cristian Cioaca a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Pitesti, la 15 ani si opt luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img