joi, 28 martie, 2024

Banii prin Ordonanta 28, o gura de oxigen pentru comunitatile locale

Distribuie:

Publicat:

Dupa o perioada in care primariile din judet s-au confruntat cu dificultati financiare, iar investitiile au fost oprite, banii alocati comunitatilor locale prin intermediul Ordonantei de Guvern 28, privind investitiile in infrastructura au venit ca o gura de oxigen. S-au demarat investitii pe care primarii le aveau demult in vedere, dar pe care nu le puteau incepe din pricina lipsei banilor.

In comuna Hoceni se afla in derulare o serie de obiective ce tin de modernizarea infrastructurii, toate finantate prin Ordonanta 28. S-a primit finantare si se afla in curs de executare lucrari la drumul comunal 166 Hoceni – Barbosi, urmand sa fie asfaltata suprafata de 3 kilometri.

 Pe drumul comuna 49, ce asigura legatura intre drumul comunal 166 cu satul Oteleni, se vor asfalta doi kilometri, iar la alimentarile de apa finantate tot prin Ordonanta 28, au fost finalizate lucrarile de alimentare in localitatea si au fost demarate lucrari pentru alimentarea cu apa in satul Deleni. „Sunt aspecte care contribuie substantial la imbunatatirea infrastructurii din Hoceni, ceea ce asigura un climat normal de viata pentru locuitorii comunei noastre si pentru agentii economici care functioneaza in zona”, a spus primarul Vasile Tabara.

Edilul e convins ca toate aceste lucrari de modernizare a infrastructurii vor aduce in comuna noi investitori.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img