joi, 25 aprilie, 2024

Barbat cazut in apele unui lac din BARLAD

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui si ai Serviciului de Ambulanta Judetean au fost solicitati, marti dupa-amiaza, sa intervina in cazul unei persoane care a cazut in lacul Prodana din Barlad, dupa ce gheata formata la suprafata s-a spart. Din cercetarile efectuate la fata locului, se pare ca barbatul se deplasa cu bicicleta pe lacul de agrement, iar stratul de gheata de la suprafata a cedat.

„La fata locului au fost trimise o autospeciala, un autocamion si o barca pentru salvarea barbatului care a cazut in apa, la o adancime de aproximativ 10 metri, dupa ce gheata s-a spart. Din fericire, barbatul a reusit sa se salveze singur, el fiind predat echipajului medical sosit la fata locului”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, slt. Ionel Rosu.

Stirea intiala:
In urma cu scurt timp, un barbat in varsta de 54 de ani a fost scos de catre echipajele de interventie ale ISU Vaslui din Lacul Prodana din apropiere de municipiul Barlad. Echipaje ale ISU si SAJ Vaslui au intervenit imediat la fata locului si au preluat barbatul care se afla in stare de hipotermie, transportandu-l pe acesta la Spitalul Municipal de Urgenta ”Elena Beldiman”. Potrivit primelor informatii,barladeanul s-a aventurat in lac pentru a cauta papura.Vom reveni cu detalii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img