joi, 18 aprilie, 2024

BARBAT GASIT DE POLITISTII HUSENI

Distribuie:

Publicat:

@Un barbat in varsta de 80 de ani, din municipiul Galati, a plecat de acasa si a fost gasit de politistii huseni

In cursul zilei de ieri, politistii din cadrul Politiei municipiului Husi, au fost sesizati de o femeie, din Galati cu privire la faptul ca sotul sau, B. Petru, in varsta de 80 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu in data de 19.09.2017 catre sora sa, din localitatea Valeni, comuna Padureni, judetul Vaslui. A stat circa un sfert de ora la sora sa, dupa care a afirmat ca merge pe jos spre localitatea Davidesti, comuna Padureni. De la acel moment, familia barbatului nu a mai primit niciun semn de la acesta.

Imediat dupa sesizarea primita, politistii au constituit o echipa de cautare formata din 17 politisti si 5 jandarmi si au pornit in cautarea barbatului. S-au efectuat scotociri in extravilanul dintre satele Valeni si Davidesti, pe raza comunei Padureni.

La scurt timp, in urma cautarilor efectuate a fost gasit barbatul, intr-o liziera de salcami, langa satul Davidesti. In urma discutiilor purtate cu barbatul, a rezultat faptul ca acesta s-a ratacit si a ramas timp de doua zile in zona unde a fost gasit.

Deoarece acesta prezenta semne de deshidratare si prezenta rani in urma unei cazaturi, a fost solicitata o ambulanta care l-a transportat la spital, unde a ramas internat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img